מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כפל ראייה במיאבטניה גראביסאורנה קזמירסקי01/08/2018
שלום,
אובחנתי לפני כמה שבועות כחולת מיאסטניה גראביס. המחלה תקפה אותי רק בעיניים בראייה של למעלה מחצי מטר. הקריאה והכתיבה הסתדרו עם הטיפול הראשוני של מסטינון 60 שלוש פעמים ביום.
אני עדיין לוקה בכפל ראייה למרחק. נוטלת מזה כמה ימים ארבעה כדורי מסטינון 60 כל חמש שעות. לפני כן, נטלתי, כאמור, כל שש שעות ללא הטבה משמעותית.
יש לי שתי שאלות:
האם פעילות ספורטיבית כמו פילאטיס עלולה להחמיר את מצבי?
כיצד ניתן לזהות שמיקוד הראייה משתפר? כתוצאה מהוספת הכדור הרביעי לפני כמה ימים העצמים הכפולים שאני רואה התרחקו זה מזה.
על מה זה מעיד? שיפור או החמרה דווקא?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיאסטניה גרביס
משה פיק02/08/2018שלום אורנה,
מסטינון הוא כדור שאינו מטפל במחלה אלא רק בסימפטומים
אם הוא אינו מצליח להעלים את הראיה הכפולה יש להוסיף תרופות/טיפולים נוספים בתאום עם הנוירולוג המטפל.
שינויים בסימפטומים (לטובה או לרעה) נגרמים עקב כך שהמחלה אנה יציבה
אם אינך יודעת מספיק על המחלה והטיפול בה ורוצה ללמוד . . שלחי לי מייל ואשלח (הכתובת באתר) לך דפי אינפורמציה
פעילות גופנית מותרת במיאסטניה מבלי לעבור את הגבול, את תרגישי אם תעברי אותו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)