מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשה פיק -פרי04/06/2008
משה כמו שחשבנו צדקת לא אישרו לי את התרופה החדשה סלספט זה לא בסל התרפות
מה אפשר לעשות כדי לקבל אוותה איזה אפשריות יש לי שום דבר לא עוזר לי כבר אני חושבת שניסו איתי הכול כבר המצב שלי בכלל לא טוב הייתי קוראת לו גרוע אשמח לקבל פתרנות מכולם
המון בריאות לכולם
פרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לפרי -
ערן משה04/06/2008אם יש לך ביטוח רפואי פרטי הכולל תרופות מחוץ לסל תנסי דרכו. אם לא וזאת התרופה היחידה אז תצטרכי לקנות פרטי, משה נתן רשימת בתי מרקחת שמוכרים בהנחה, כדאי לנסות אצלם. חוץ מזה את בטוחה שניסו הכל? אימורן? ציקלוספורין? ציקלופוספמיד?
תשאלי שוב את ד"ר הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן משה -
פרי04/06/2008כן אני חושבת שכבר ניסו אייתי הכול שום דבר כבר לא עוזר לי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרי -
ערן משה04/06/2008את בטוה שניסו ציקלוספורין?
ציקלופ תרופות בסל הבריאות, וב אני מציע לך להתייעץ בנושא בד"ר הלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן משה -
פרי05/06/2008ערן התרפה שאתה מדבר עליה ציקלוספורין עדין לא קיבלתי אוותה
מה בכלל התרופה הזאות אמורה לעשות ערן עם אתה שותה אוותה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלפרי -
ערן משה05/06/2008אני מקבל אימורן, וציקלוספורין אמורה לעשות את אותה פעולה - להחליש את המע' החיסונית רק שהיא פועלת בדרך אחרת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתרופות אחרות -
משה פיק04/06/2008שלום פרי,
כאשר את אומרת שלא אישרו לך את תרופת סלספט, האם הרופא לא נותן לך מרשם היות והיא לא בסל הבריאות, או שכאשר הלכת עם המרשם לקופ"ח לא אישרו לך ? אני יודע שרופאים רבים אינם נותנים מרשמים לסלספט (ידוע לי על מקרה דומה בבלינסון) אולם אני מכיר מקרה בו רשם דר. קרני (ביה"ח איכילוב) מירשם לחולה שקופ"ח נותנת לה את התרופה.
ד.א. כדי לדייק בנושא הסלספט, התרופה כן רשומה בסל הבריאות (עבור חולי השתלות) אולם היא אינה רשומה כתרופה למיאסטניה.
פרי, אם אינך יכולה לקבל סלספט (כנראה עקב המחיר הגבוה) , מדוע אינך משתמשת בפרדניזון ?
ואם יש לך בעיה עם הפרדניזון, מדוע שלא יעלו דרגה ויתנו לך ציקלוספורין ?
שאלה שאת צריכה לשאול את הרופא שלך .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמשה פיק שלום -
פרי04/06/2008משה,
העם התרופה שאתה מדבר עליה ציקלוספורין היא כן נמצאת בסל התרפות העם
אין בעיה לקבל אוותה מה עושים שכבר הפלזמה לא עוזרת ולא אומרגן מה עושים שרק
המצב אולך ומחמיר העם יש עוד פתרנות העם אפשר לקבל ניבון במשך השנים אוו הזמן
אני נמצאת בחוסר ודאות מה עושים אכשיו שהמצב כול פעם מחמיר ליותר גרוע נראה מה הרופא יגיד לי שבוע הבא בביח
המון תודה משה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהציקלוספורין -
משה פיק05/06/2008שלום פרי,
אכן ציקלוספורין היא תרופה שנמצאת בסל התרופות (מאוד יקרה) וחולי מיאסטניה שהתרופות הרגילות (פרדניזון ו/או אימורן) לא עוזרות להם לפעמים מקבלים אותה, אולם זו החלטה של הנוירולוג המטפל.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)