מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ניתוח תימוס -הדר06/06/2008
היי, שלחתם לי הודעה לגבי שיפור המצב לאחר ניתוח הוצאת תימוס, אז אני יכולה לומר שמצבי השתפר מאד והניתוח מאד עזר אני כבר כמעט ולא נתקפת בחולשות בגוף , אמנם יש לי מידי פעם חולשה באזור העין שגם היא כמעט ונעלמה , הרופאה דיווחה לי שאצלי זה נבע רק מהתימוס, אם זה מוסיף לכם משהו אני מקווה שעזרתי
להתראות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ניתוח תימוס שעזר (הדר) -
משה פיק06/06/2008שלום הדר,
כאשר את כותבת "הרופאה דיווחה לי שאצלי זה נבע רק מהתימוס",
האם כוונתך שאינך חולת מיאסטניה וכל בעיות חולשת השרירים מהן סבלת נבעו אך ורק מבלוטת התימוס ? האם אין לך אבחנה למיאסטניה ?
האם להוציא אותך מרשימת החברים בקבוצת התמיכה ?
אני מקווה שאני מדבר עם אותה הדר שרשומה אצלי כחולת מיאסטניה בכדי לא לטעות ולמחוק מהרשימה חולה אחרת בשם הדר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה טובה -
הדר09/06/2008אם הרופאה שלי קבעה שזה נבע מהתימוס אז יכול להיות באמת שזה נבע רק מהתימוס, אבל אני עדיין חליתי במיאסטניה וזה גרם לי לתופעות שלה ועדיין יש לכך השפעה על העיניים שלי במצבים של לחץ או עייפות, ולמה למחוק אותי מהרשימה? אתם שואלים אותי בתור חולה שעברה ניתוח תימוס איך זה עזר ואח"כ מציעים למחוק אותי מהרשימה ואני עדיין זקוקה לתמיכה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהדר -
ערן משה09/06/2008אף אחד לא מצעי למחוק אותך, מה שמשה התכוון, לדעתי, שאם בעיותייך נבעו מגידול של התימוס בלבד, והלוואי והיה כך, אז את לא חולת מיאסטניה ואם את רוצה ימחוק אותך מהרשימה, אך באם את חולת מיאסטניה, השאלה הזו לא נחשבת. תמחקי אותה. שמחים שאת מרגישה טוב יותר והלוואי כך יימשך,
הרבה בריאות וחג שמח* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזקוקה לתמיכה (הדר) -
משה פיק09/06/2008שלום הדר,
אני מצטער שפירשת את דבריי לא נכון.
אני נותן תמיכה לכולם, אולם אם את לא חולת מיאסטניה (וזה מה ששאלתי אותך) אולי התמיכה שלי היא לא בכוון הנכון, ואני רוצה למנוע ממך לקבל עצות שמכוונות למיאסטניה אם את לא חולה במחלה ואולי על ידי כך לא לקבל טיפול למשהו אחר.
אני שואל שוב. האם את מאובחנת ברורה למיאסטניה (בדיקת דם, SFEMG, טנסילון ....) ?
תשובתך חשובה לך יותר מאשר לכל אדם אחר, ואני וכל משתתפי הפורום נמצאים כאן עבורך.
הדר, האם את מקבלת ממני עדכונים שוטפים לדוא"ל שלך ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלהדר -
נתן10/06/2008שלום רב לך הדר,
אני רוצה לחזק את מה שמשה כתב לך.
האבחנה המדויקת באם את חולת מיאסטניה או לא היא הדבר הכי חשוב בראש ובראשונה לך עצמך.
אבחנה זו תקבע את סוגי הטיפולים שתקבלי.
כל עוד אינך מאובחנת חד משמעית כמיאסטנית, כל עצה או רעיון שתקבלי יהיו חסרי אחריות ואף מסוכנים, היות וייתכן שאת זקוקה לטיפולים או לתרופות אחרות לחלוטין.
במידה והרופא שלך אינו בטוח, אני מציע לך לחפש חוות דעת נוספת, ולא לוותר על כך.
זה בנפשך!!!
אם תאובחני כמיאסטנית, אני בטוח כי תקבלי את כל התמיכה והסיוע כמו כולם.
היי בריאה וחזקה.
נתן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)