לכול הפורם שלום -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכול הפורם שלום -
    פרי
    10/06/2008

איך אני יכולה לקבל רכב דרך ביטוח לאומי ומה הפזדורה של זה. מה צריך לעשות
    תודה פרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכול הפורם שלום -

הוספת תגובה

• לפרי -

ערן משה
    10/06/2008

בנוגע לרכב פונים למח' ניידות בביטח לאומי, ממלאים את הטופס שנותנים לך שם (הרופא ימלא, שימי לב מיאסטניה אינה ברשימה לכן צריך לרשום אותה מטה), מצרפים מסמכים מהנוירולוג, הכי חשוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרי המשך -

ערן משה
    10/06/2008

הכי חשוב שיהיה מצויים במכתב הקשיים שלך ברגליים, יקבעו לך וועדה ושם בודקים רק את הקשיים בהליכה וקימה, כלומר רק את החולשה ברגליים, מעל המותניים לא מעניין אותם. ואם את נעזרת באביזרים להליכה כמו מקל או הליכון הרופא צריך לציין זאת.
    בנוגע לטיפולים שלך וסליחה שאני גולש לבקשתך ממשה יש עוד תרופות דומות לאימורן כפי שכבר ציינתי ציקלוספורין וציקלופוסמיד, אבל אם את מתאשפזת המתיני להחלטת הרופאים, דרך אגב אני מבין שאבחנת המיאסטניה שלך סופית - הנוגדנים אצלך חיוביים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן שלום -

פרי
    10/06/2008

כמו שאתה מבין אני חולה עוד מעד 4 שנים וכמו שאתה מבין מתחילת המחלה אין שיפור
    עם אתה רוצה ליצור קשר אשמח לפרט לך בטלפון שהוא 0525122655 אני לא יודעת עם אני רוצה להתשפז אין לי כוחות לאישפוזים אין לי כוח נפשי כבר לכול הדברים האלה
    שיהיה המון בריאות ותודה לך הכול

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו