ועדת ערער תה"ש -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ועדת ערער תה"ש -
    גל
    11/06/2008

אשמח להכוונה נכונה כדי להצליח בוועדת הערער ניידות אליה אנחנו מוזמנים בשבוע הבא? (לבני בן ה-16 ) תודה והרבה בריאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ועדת ערער תה"ש -

הוספת תגובה

• ועדת ערער -

ערן משה
    11/06/2008

לגל שלום
    כפי שכבר סיפרתי לך בודקים חולשה של פלג גוף תחתון בלבד ועל כך יש להביא מסמכים רפואיים. הבדיקה בוועדה היא כמו בוועדה המחוזית, רק שלוועדה זו מותר לאשר מחלות שלא נמצאות בדף הצהוב כגון מיאסטניה, אם בנך יכול להסתדר מעט זמן בלי מסטניון אז זה רק יכול להבליט את הבעיה, לא לקחת מסטינון לשעת הוועדה, ואם הוא משתמש באביזק\רי עזר להליכה כמו סדים, מקל וכד' כדאי שזה יהי כתוב במכתב הרפואי וגם להיבא המלצות לכך אם עדיין לא משתמש (אני מקווה שלא ייצטרך ולא צריך). זהו בסה"כ הם נחמדים, יש שם נוירולוג נחמד שמבין עניין ואין מה להתרגש מכך.
    בהצלחה
    אני קיבלתי שם 60% זמני ל-פני 3 שנים ולפני חודש עשיצי החמרת מצב והעלו לי ל- 70 במחוזית ולצמיתות.
    ספרי על התוצאות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ניידות -

ערן משה
    11/06/2008

לגל,
    חשוב להדגיש קושי בקימה מכסא נמוך, כך יאפשרו לכם להגיש לאחר מכן בקשה לרכב גבוה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן תודה -

גל
    11/06/2008

תודה על העיצות, אעדכן בתוצאות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ועדת ערר ניידות -

שירלי
    12/06/2008

לגל שלום,
    מניסיון שלי - קודם כל, יש לטעמי סוג של השפלה בועדות האלה וזה די מרגיז - כי אנחנו צריכים להראות שקשה לנו, ובמייאסטניה - זה לא תמיד בא לפי הזמנה...
    כדאי באמת לא לקחת מסטינון (למרות שלי זה גורם בסופו של דבר כאבים בשרירים) ולהדגיש לרופאים שזו מחלה מתעתעת, ויש פעמים שממש קשה ללכת, לקום מהכסא וכו' , ולא תמיד אפשר להדגים זאת.
    גם אני נפלתי פעמיים על רופא נחמד שהיה גם נוירולוג ילדים (דבר שלכם יכול מאד לעזור!) - הוא היה סימפטי וזה קידם את העניין.
    בהצלחה !
    שירלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשירלי -

גל
    13/06/2008

הי שירלי,
    ברור שיש אלמנט של השפלה אבל לצערנו אין דרך יותר קלה, נשאר רק לקוות ש"ניפול" על רופא חביב וטוב שמבין עניין, מה נגמר אצלך בוועדת הערער? האם קיבלת אחוזי ניידות (או שזה נקרה אחרת?, ובכלל מה מצבך הבריאותי?), עד היום הסתדרנו בכוחות עצמנו, אך מצבו לא הכי הכי ואני מסיעה כל הזמן ולכל מקום, שלא נדבר כמובן על איכות החיים שלו כנער עם מיאסטניה, שנפגעה קשות. (הוא נעדר המון מביה"ס, פעילויות חברתיות וכו')
    אשמח לעצות נוספות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו