בדיקת נוגדנים -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת נוגדנים -
    הדר
    13/06/2008

לא ביצעו לי בדיקה שתוצאותיה חיוביות ושליליות אלא רק שלילי כלומר אין נוגדנים והמעבדה בטח לא תעטה, לגבי חולי מיאסטניה שהוציאו להם את התימוס זה עדיין בשלבי מחקר והרופאים הכי גדולים לא יכולים לענות על זה אז קרוב לוודאי שבאתר זה גם לא נמצאת התשובה לגבי ההחלמה,
    אני חושבת שחולים שנמצאים במיאסטניה צריכים לשמוע על טיפה יותר חיזוקים ואופטימיות ולא פסימיות, בכל מקרה תודה ולהתראות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת נוגדנים -

הוספת תגובה

• פסימיות בתשובות בפורום ? -

משה פיק
    13/06/2008

שלום הדר,
    אני מצטער בכל ליבי שלא קיבלת בפורום תשובות שרצית לשמוע והתשובות שקיבלת נראות לך פסימיות.
    לתת תשובות נכונות זו לדעתי לא פסימיות, זו האמת.
    אם לתת תשובות אופטימיות לחולה מיאסטניה שהטיפול שהרופא נתן לו, או הוצאת בלוטת התימוס תביא אותו לידי החלמה. זו לא דרכי. ואם רופא אמר לך זאת, ואת מאמינה לו, וזה משפר את מצב רוחך, אין לי בעיה עם זה, אולם המציאות בשטח היא שונה. עדיין לא שמעתי על חולה מיאסטניה בשום מקום בעולם, מכל הגזעים והמינים שהבריא מהמחלה.
    קיים פרופ./מדען בונצואלה שלפני מספר שנים חלה במחלה (Ocular) וטען שהנוירולוגים אינם מבינים דבר במחלה והוא ריפא את עצמו. במשך מספר שנים נסעו אליו עשרות חולי מיאסטניה מכל קצווי העולם (גם מישראל) היות והוא הבטיח לרפא אותם מהמחלה והוא לא דרש שכר עבור עבודתו. הייתי בקשר איתו , הוא הבטיח לרפא אותי אם אגיע לוונצואלה, כמעט התפתיתי אולם לבסוף לא נסעת.
    הייתי בקשר עם מספר חולים שהיו אצלו בטיפול (ריפוי)....... אף אחד לא יצא מהטיפול בריא מהמחלה.
    הדר, המחקר על ניתוח בלוטת התימוס אינו מדבר בשום מקרה על הבראה. המחקר יתן בסיומו תשובה אם בכלל כדאי להוציא את בלוטת התימוס (מדובר, רק כאשר היא נמצאה תקינה) כדי להחליש את המחלה ולהגיע ל"הפוגה" (Remission) . כיום המציאות מראה שאין תשובה "סגורה" בנושא. אולם ............. בשום מצב אין מדובר בריפוי המחלה (לצערי הרב).

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו