סימפטומים למחלה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים למחלה -
    יפתח
    23/06/2008

שלום, אני בן 40 והתחלתי לסבול מעייפות מאוד קיצונית, למרות שאני ישן בלילה טוב, אבל מתקשה מאוד להירדם, בנוסף גופי מאוד כואב. מהם הסימפטומים למיאסטניה גרביס?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סימפטומים למחלה -

הוספת תגובה

• מהי מיאסטניה -

משה פיק
    23/06/2008

שלום יפתח,
    איני יודע אם יש לך מיאסטניה או לא, אולם מיאסטניה אינה מאובחנת על סמך עייפות, היא מאובחנת על סמך חולשה בשרירים הרצוניים. אם יש לך סימפטומים של חולשה בגפיים ו/או בעיניים ו/או בפנים (חיוך, דיבור, בליעה, לעיסה או נשימה), פנה לנוירולוג לעבור בדיקות.

מה שאתה מתאר נראה לי יותר כ "דום נשימה בשינה" (Sleep Apnea) שבה אתה אינך ישן טוב בלילה עקב הפסקות נשימה שמעירות אותך משינה עמוקה ולא עד כדי עירות כך שאינך מבחין בדבר.
    מחלה זו היא מחלה נפוצה מאוד בקרב האוכלוסיה ויש לה טיפול טוב, אולם רבים אינם מטפלים בה ומרגישים עייפות במשך היום שאינה מובנת להם. אני הייתי מציע לך לעבור בדקה במכון שינה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו