לכולם (SFEMG) -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לכולם (SFEMG) -
    מיכל
    09/07/2008

עברתי אתמול בבוקר את הבדיקה שהיתה מאד מאד לא נעימה בלשון עדינה . אבל מה שיותר מפריע לי זה 2 דברים
    1 הפסקתי את המניסטון רק מערב קודם זאת אומרת בערך 13 שעות בלבד
    2 הרופאה לא הסכימה לתת את התשובות או להגיד אם זה בסדר או לא בטענה מתחמקת שהיא צריכה לבדוק במחשב. זה נראה לי מוזר במיוחד לאור התגובות כאן שאומרות שהתשובות כן ניתנות ביד. אני לצערי נשארתי באותו מקום רק אם כפול לחץ.
    יום טוב
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לכולם (SFEMG) -

הוספת תגובה

• SFEMG -

משה פיק
    09/07/2008

שלום מיכל,
    אני מבין שעברת בדיקת SFEMG עם החדרת מחטים ליד העין.
    כאשר את אומרת "הבדיקה היתה מאד מאד לא נעימה בלשון עדינה" האם את מתכוונת לכאבים בזמן החדרת המחטים והחיפוש אחרי המקום המדוייק שאליו רצתה הרופאה להגיע ?
    אם הגרף שהוציא המחשב הראה תמונה שמתאימה למצב של חולשת שרירים, או מצב של אדם בריא, לדעתי הרופאה הייתה אומרת לך מיד. כנראה שהגרף הראה שהשרירים אינם 100% אולם השוני הוא יחסי קטן וללא נסיון רב בנושא היא אינה בטוחה איזו תשובה לתת לך והיא רוצה להתיעץ.
    אני מקווה שלא תצטרכי לעבור בדיקה נוספת .

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• SFEMG -

ערן משה
    09/07/2008

מיכל שלום
    אני מבין שעשית את הבדיקה באיכילוב, אם כן כנראה שעשתה אותו רופאה ממוצע רוסי, די מבוגרת הייתי אומר- ד"ר גרוזמן, אם כן אז יש כמה אפשרויות:
    1, וכנרה שזו התשובה, מי שחייב לחתום על הבדיקה באיכילוב זו ד"ר דרורי וכנראה הייתה עסוקה או לא הייתה באותו זמן במכון, כמו שבוולפסון פרו' שדה היה צריך לראות כל בדיקה.
    2. ייתכן ותשובת הבדיקה שלך לא כ"כ ברורה כשמש , כמו שציינתי בעבר, ואז אין הוכחה חד משמעית שזו מיאסטניה וד"ר גרוזמן לא תגיד תשובה שאינה חד משמעית- כך התוצאות אצלי היו (לי למשל היא אמרה חד משמעית למרות זאת, כי היא מכירה מישהו מהמשפחה).
    מה שהייתי מציע לך הוא להתקשר למכון ולנדנד להם, ספרי שאת צריכה את הבדיקה בדחיפות כי הרופא רוצה לראותה, יש לך תור אצל נוירולוג וכו' אבל אל תשכחי לדרוש את כל התרשים ולא רק את התשובה, זה חשוב לנוירולוג שיבדוק אותך באם הוא מבין את התרשים, אברמסקי למשל מבין והוא יבקש את כל התרשים.
    האם אמרו לך ש- 13 שעות זה לא מספיק?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו