מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מיסטניה גראביס -"נדב"10/07/2008
האם מחלת "מיאסטניה גראביס" הינה מחלה אוטואימונית?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כן. עיין בתקציר שבכותרת
-שלגיה10/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיאסטניה גרביס היא סינדרום -
משה פיק10/07/2008שלום נדב,
מיאסטניה גרביס היא סינדרום של מחלות שנמצאות תחת מטריה אחת בשם "מיאסטניה גרביס" כאשר חלקם אוטואימוניות וחלקם לא.
מחלת MG - היא מחלה אוטואימונית.
מחלת LEMS - היא מחלה אוטואימונית.
מחלת CMS - היא מחלה גנטית מולדת שאינה אוטואימונית.
ישנם אתרים שבהם נתתי הסבר על כל ענף של המחלה בנפרד.
אם אתה מעוניין ביותר הסברים, שלח לי את כתובת הדוא"ל הפרטי שלך ואשלח לך חומר.
נדב, האם אתה חולה מיאסטניה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחדש במערכת -
זאב מילשטיין27/12/2008שלום, אשתי אובחנה כחולה במיסטניה גרביס, לאחרונה, אנחנו עדיין מגששים באפילה והמצב לא משהו
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמגששים באפלה (זאב) -
משה פיק27/12/2008שלום זאב,
שלח לי Email ואשלח לך חומר ראשוני כדי להכניס אותך לעניינים.
אם אתה מעוניין, אתה יכול ליצור איתי קשר טלפוני ואסביר לך כל מה שאתה צריך לדעת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיאסטניה גרביס
דקלה27/11/2013שלום יש לי את המחלה מאיסטניה גרביס ואת האמת שיש לי אותה המון זמן רק שלא הבחנו בה עד שיום אחד העין שלי פשוט צנחה וחשבו שזה נפילת עף עף ובמשך חודשיים רק שגעו אותי בעבר גם היה לי קושי בבליעה וחשבו שזה בעיה בלסת ובמשך המון שנים אני סובלת מזה יש לי ארבע ילדים קטנים ואני בת 29 בהריונת שלי זה היה עובר לי ובערך שבועיים לפני מחזור ובמחזור אני מרגישה מאד חלשה בקושי לעלות מדרגות אני יכולה אני לא מצליחה לטפל בילדים כראוי ובכלל לצאת לעבוד איני יודעת מה צריך לעשות אני הסתכלתי באינטרט ובמקרה ראיתי את הפורום הזה והשמח לקבל מידע
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיאסטניה גרביס - תגובה
משה פיק28/11/2013שלום דקלה,
כדי לברר איתך יותר פרטים אם הסימפטומים שאת מספרת עליהם מופיעים עקב מיאסטניה אני מבקש ממך ליצור איתי קשר באמצעות משלוח Email או להתקשר אלי טלפונית.
כאשר אקבל את כתובת המייל שלך אשלח לך חומר אינפורמטיבי על המחלה (את חלקו תצטרכי להדפיס).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)