מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צימצום שעות העבודה -נסרין11/07/2008
אני לוקה במיאסטינה גראביס משנת 2002 , אני בת 30 , עובדת במשרה מלאה , אני מטופלת במסטינון (60מ"ג *5 ליממה ) , לפני שנתיים הרגשתי יותר טוב מהיום , מאז הלידה אני מרגישה התעייפות חולשת כתף וכפל ראייה ......
ילדתי באוקטובר ואושפזתי בפברואר אבל בבי"ח לא קיבלתי אף טיפול ורק נחתי ...
אני עובדת 8 שעות בכל יום (3 ימים בשבוע) , ו12 שעות פעמיים בשבוע ...אני חוזרת הביתה לא יכולה לזוז ומרגישה רע לא יכולה לפעמיים לטפל אפילו בתינוק שלי , ומתקשה לעשות דברים פשוטים ( לכפתר כפתורים/ לסרק שיער/ אין לי יכולת להרים את הידיים הם נופלות לי ) ...
אני פונה בבקשה אם תוכלו לייעץ לי מה לעשות אם היה לכם ניסיון דומה , אני מתכוונת לצמצום שעות העבודה .....איני יודעת מה לעשות ...למי לפנות ...
הבדיקה לקביעת הנוגדנים ל RC מזהה נוגדנים לקולטים משני הוא : 414.8 אצלי .....
ותודה מראש ,
נסרין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר נשמע לגמרי מוכר -
-שלגיה11/07/2008זה גם הסיפור שלי...
תבקשי מרופא המשפחה שלך הפנייה לרופא תעסוקתי. (הרופא צריך לשלוח אליו את התיק הרפואי שלך, ואז ייקבע לך תור). הרופא התעסוקתי יכול להוריד שעות, או ימים, באופן זמני או באופן קבוע, והחלטתו מקובלת על-ידי הביטוח הלאומי וקרנות הפנסיה בהן מבוטחים העובדים בהסדרים קיבוציים. אני מציעה לך להגיע לרופא התעסוקתי עם מכתב עדכני מהנוירולוג המטפל שלך.
אני הגעתי לרופאה תעסוקתית (בירושלים) מקסימה ואמפטית, שהתפעלה מההתמדה שלי בעבודה. לצערי, לא פעם מצבי כזה, שחוץ מעבודה אין לי חיים, כי לא נשאר לי כוח לשום דבר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה באמת על התייחסותכם, ממש תודה -
נסרין11/07/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)