מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אופן נטילת אימורן -מיסטי17/07/2008
לנוטלי האימורן שלום,
אני נמצאת עתה על מינון של 200 מ"ג אימורן ביום (ומקווה שזה יהיה סוף פסוק). אני נוטלת את כל הכמות בפעם אחת בבוקר.
האם גם אתם נוטלים הכל בבת אחת או שמישהו מכם קיבל הנחיות/ המלצות על פיזור הכמות למנות?
אשמח לשמוע מנסיונכם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימורן -
ערן משה17/07/2008מיסטי שלום
גם אני נוטל בבת אחת את כל הכמות, אומנם בצהריים, אבל צריך לקחת הכל בבת אחת.
בהצלחה בטיפול* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיסטי, אימורן -
נתן17/07/2008שלום לך מיסטי
אני נוטל 150 מ"ג אימורן ליום, והכל בבת אחת, בשעות הבוקר.
בריאות טובה,
נתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני מפזרת את הכמות.. -
רונה18/07/2008אני נוטלת 150 מ"ג ביום, 3 פעמים ביום
בוקר, צהריים וערב, עפי הוראת הרופא.
האם זה משנה אם התרופה נלקחת בבת אחת בבוקר או כשזה בתפזורת ??* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימורן, רונה -
ערן משה19/07/2008רונה שלום
לפי המלצת הרופאים יש ליטול את כל הכמות אחת ליום, יש ליטול אחת ליום, תבררי שוב עם רופאך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה -
מיסטי19/07/2008תודה לכולכם על ההתייחסות!
ערן, כרגיל יש לך תגובות שמשכילות אותי. הפעם- בדיקת התוויות התרופה באתר החברה, לא חשבתי על כך. תודה ויישר כוח למעורבותך המועילה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)