מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לילה טוב לכולם -מיכל21/07/2008
רציתי לדעת אם באמת אמורים להיות הרבה מכשולים בדרך לבדיקת המסק.
לדברי ד"ר הלמן 85% הכן מדובר במיאסטניה אך דווקא החלק שלא מוצאים להם נוגדנים ויתר הבדיקות גם אינם חד משמעיים נופלים בדרך כלל בין הכסאות. התחלתי לקחת 6 פעמים ביום מסטינון מאחר והבנתי שעם הכדורים הבאים שהם סטרויידים יש בעיה רצינית לחולי סכרת. <br />כרגע מכבי מרים מכשולים למתן היתר לבדיקה . והאם הכן עושים את בדיקת המסק רק בהדסה או בכל קופת חולים ושולחים להדסה<br />תודה על התשובות <br />מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בדיקת MuSK -
משה פיק22/07/2008שלום מיכל,
זה שאת נמצאת במצב של אי וודאות אם את חולת מיאסטניה או לא הוא מצב בלתי נסבל ואת צריכה לקבל החלטה של רופא אם את חולת מיאסטניה או לא . 85% חולה זה מצב שיעמיד אותך במצבים מביכים כאשר תצטרכי להתמודד עם בעיות רפואיות בעתיד. הצעד הבא שלך צריך להיות קבלת אישור לבצע בדיקת MuSK שתוצאה חיובית תקבע שאכן את חולת מיאסטניה ותוצאה שלילית תציב אותך באחת משתי האפשרויות:
1. אינך חולת מיאסטניה והסימפטומים שלך קשורים למחלה אחרת.
2. את חולת מיאסטניה "סרו נגטיב" וזה אומר שאת חולת מיאסטניה לכל דבר.
את לקיחת הדם לבדיקה ניתן לבצע בכל קופ"ח והחומר נשלח להדסה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמיכל שלום -
ערן משה22/07/2008גם בכללית הם לא מכסים את בדיקת במאסק, אני שילמתי עליה מכיסי.
את יכולה לסמוך על ד"ר הלמן הוא אחד מאלה שמבינים את המחלה. אם את סרונגטיב כמוני אז בכלל טוב שנפלת אצלו. סטרואידים אכן יכולים לגרום לחוסר איזון אצל חולי סוכרת ולכן לא כ"כ מומלץ לקחת אותם עם סוכרת, אך שוב ההחלטות הן של ד"ר הלמן. <br />שוב אני אומר הייתי הולך לייעוץ אצל ד"ר אברמסקי בלי קשר לד"ר הלמן, זוהי זכותך הלגיטימית לשמוע עוד רופא שמכיר ומטפל בחולי מיאסטניה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל, בדיקת מאסק -
בתיה22/07/2008קופ"ח לא מבצעת את הבדיקה הזו .
את הבדיקה הזו עשיתי בצורה זו - לקחו לי דם (בערך 2 מבחנות) בקופ"ח במקום מגוריי ונסענו עם זה לבית חולים הדסה בירושלים למעבדה לנוירולוגיה וזאת לאחר תיאום עם פרופ' תלמה ברנר מ- הדסה עין כרם בנין המרפאות קומה 6 טל- 02-6776957, 02-6777858, 02-6776954 הבדיקה עולה כסף.
אני שילמתי -.287 ש"ח לפני שנה וחצי, דבר נוסף את צריכה לברר מתי להביא את הבדיקה כי לא מבצעים אותה כל יום אלא אוספים כמות של בדיקות כאלה .
שיהיה בהצלחה והרבה בריאות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)