פורום תמיכה ולא פורום רפואי -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פורום תמיכה ולא פורום רפואי -
    משה פיק
    22/07/2008

שלום לכולם,
    לאחר שיחה עם חולה שהחליט על דעת עצמו לשנות מינון תרופה לאחר שקרא בפורום על חולה אחר שלוקח מינון שונה אני רוצה להבהיר שוב...........

הפורום הזה הוא פורום תמיכה בלבד ומטרתו להשכיל ולידע את החולים בכל הנושאים הרפואיים והחברתיים הקשורים למחלת מיאסטניה גרביס. הוא משמש לעזור לחולים ובני משפחתם ללמוד ולהשכיל איך להתמודד עם המחלה, להכיר את אפשרויות הטיפולים השונים וללמוד אחד מהשני איך להתמודד עם המחלה בחיי היום יום.

הפורום הזה אינו פורום שמחליף רופא, הוא אינו פורום שמציע תרופות או מינונים לתרופות ולכן אין לבצע שום פעולה רפואית ללא פניה לרופא.

אני מקווה שכולם הפנימו זאת וכך ישמרו על בריאותם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לא פורום רפואי -

נתן
    22/07/2008

אני שמח על פנייתו זו של משה לחברי הפורום.לא אחת חששתי שמא משתתף בפורום לוקח את המידע הרפואי שעובר פה צעד אחד קדימה, ומכיל אותו על עצמו מבלי להיוועץ עם רופא.
    הידע הרפואי של משה ושל ערן הוא עצום,ואם יורשה לי לציין ,לעתים עולה על זה של רופאים.
    יחד עם זאת,כל חולה הוא מקרה מיוחד בפני עצמו,ולא כל מה שמתאים לחולה אחד מתאים גם לשני,ולעתים אף עלול לסכן אותו.
    המידע הרפואי שהם מעבירים מטופל בדרך כלל בפורומים אחרים ע"י רופאים מוסמכים בלבד.לכן הסכנה של חציית הגבול היא רבה,ואני מצטרף להבהרה החד משמעית של משה ולאזהרתו שלא לעשות שימוש אישי על עצמכם במידע שעובר בינינו ,מבלי התייעצות עם הרופא המטפל.
    הבה נעשה שימוש מושכל בידע החשוב והעדכני שהם מעבירים,לבריאות כולנו.
    משה,אני מציע כי תעלה את הנושא החשוב הזה שוב, במפגש היום אחה"צ.
    נתן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו