מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- פורום תמיכה ולא פורום רפואי -משה פיק22/07/2008
שלום לכולם,
לאחר שיחה עם חולה שהחליט על דעת עצמו לשנות מינון תרופה לאחר שקרא בפורום על חולה אחר שלוקח מינון שונה אני רוצה להבהיר שוב...........
הפורום הזה הוא פורום תמיכה בלבד ומטרתו להשכיל ולידע את החולים בכל הנושאים הרפואיים והחברתיים הקשורים למחלת מיאסטניה גרביס. הוא משמש לעזור לחולים ובני משפחתם ללמוד ולהשכיל איך להתמודד עם המחלה, להכיר את אפשרויות הטיפולים השונים וללמוד אחד מהשני איך להתמודד עם המחלה בחיי היום יום.
הפורום הזה אינו פורום שמחליף רופא, הוא אינו פורום שמציע תרופות או מינונים לתרופות ולכן אין לבצע שום פעולה רפואית ללא פניה לרופא.
אני מקווה שכולם הפנימו זאת וכך ישמרו על בריאותם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לא פורום רפואי -
נתן22/07/2008אני שמח על פנייתו זו של משה לחברי הפורום.לא אחת חששתי שמא משתתף בפורום לוקח את המידע הרפואי שעובר פה צעד אחד קדימה, ומכיל אותו על עצמו מבלי להיוועץ עם רופא.
הידע הרפואי של משה ושל ערן הוא עצום,ואם יורשה לי לציין ,לעתים עולה על זה של רופאים.
יחד עם זאת,כל חולה הוא מקרה מיוחד בפני עצמו,ולא כל מה שמתאים לחולה אחד מתאים גם לשני,ולעתים אף עלול לסכן אותו.
המידע הרפואי שהם מעבירים מטופל בדרך כלל בפורומים אחרים ע"י רופאים מוסמכים בלבד.לכן הסכנה של חציית הגבול היא רבה,ואני מצטרף להבהרה החד משמעית של משה ולאזהרתו שלא לעשות שימוש אישי על עצמכם במידע שעובר בינינו ,מבלי התייעצות עם הרופא המטפל.
הבה נעשה שימוש מושכל בידע החשוב והעדכני שהם מעבירים,לבריאות כולנו.
משה,אני מציע כי תעלה את הנושא החשוב הזה שוב, במפגש היום אחה"צ.
נתן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

