מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 20/8/08, שנה לפתיחת הפורום -משה פיק20/08/2008
שלום לכולם,
איך שהזמן רץ ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
לפני שנה בדיוק נפתח פורום התמיכה למיאסטניה גרביס !
הפורום היחיד בארץ שנותן תמיכה ומאפשר לכל חולי המיאסטניה להביע את דעתם, לשאול שאלות ולהשיב מנסיונם לשאלותיהם של אחרים.
ביום ההולדת הראשון ובכניסה לשנה חדשה, אני מוכן לשמוע את דעתכם (לטובה או לשלילה) על כל מה שהתנהל עד כה בפורום.
האם הפורום עונה על צפיותיכם ?
האם למישהו יש הצעות לתוספות, שיפורים, הגבלות ...... ?
בכל מיקרה, אני מודה לכולכם על השתתפותכם בדיונים השונים, באינפורמציה שסיפקתם ואני מקווה שגם קיבלתם אינפורמציה חשובה בתגובה.
את אותם שלא שמענו במשך השנה ובכל זאת הם "משתתפים שקטים" (קוראים ואינם כותבים) הייתי מבקש להכנס כניסה יחודית ולתת את דעתם על התנהלות הפורום, בצורה זו נדע אם ובמה ניתן לשפר את ההתנהלות.
ושוב, תודה לכל המשתתפים עם תודה אישית לערן משה.
בריאות לכולם !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יומולדת שמח! -
מיסטי20/08/2008משה היקר,
תודה, תודה ושוב תודה על היוזמה הברוכה שלקחת על עצמך בהקמתו וניהולו של הפורום שלנו בתבונה, בנועם ובהתמדה.
הנוכחות המשמעותית שלך להפצת ידע, תמיכה והכוונה היתה קיימת עבור רובנו כבר קודם לכן דרך קבוצת התמיכה באינטרנט. גדולתו של הפורום היתה בהרחבת המעגל וביצירת שיח בינינו, ובשפתנו !
אני מצטרפת אליך ושולחת גם אני תודות לערן משה על תרומתו הנפלאה למרחב הזה שלנו.
יישר כוח להמשך הדרך!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיום הולדת שמח -
בתיה20/08/2008הרבה תודה לך משה על התמיכה והעזרה דרך הפורום ואם צריך גם בטלפון
כל הכבוד , המשך תמיכה פורה ובריאה .
שוב תודה רבה על הכל.
אחלה של פורום ממש תענוג .
הרבה בריאות לכולם
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהיישר כוח למשה, וגם שתי הערות -
-שלגיה20/08/20081. לצערי אתה מרבה להפנות את השואלים החדשים לשיחה אישית איתך,
ואני חושבת שהפורום יוצא מזה מופסד.
חבל לי על כל שאלה שנעלמת מן הצבורי הגלוי אל האישי החסוי.
2. בניגוד לפורומים אחרים שאני מכירה ומשתתפת, הגולשים בפורום שלנו ממעטים בגילויי עידוד ותמיכה, אם אין להם מידע רפואי לתרום.
וחבל!
ובכל זאת --
ישר כוח גדול למשה על הקמת הפורום, ועל התשובות הנעימות והמושקעות.
תודה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה למאסקית -
משה פיק20/08/2008שלום מאסקית,
לגבי הערתך על כך שלעיתים אני מבקש מחבר חדש ליצור איתי קשר.
ובכן:
אני בעיקרון לא "אוהב" לשוחח עם חולי מיאסטניה שמסתתרים תחת שם בדוי. אני רוצה להכיר את החולה, לשמוע את סיפורו, לדעת מה הוא יודע על המחלה ולשכנעו להצטרף ל"קבוצת התמיכה MG באינטרנט" כדי שיהנה מהחומר שאני שולח לחברי בקבוצה מדי פעם.
זאת לא ניתן לבצע בעזרת הפורום.
אין כאן שום "דברים מוסתרים", כפי שאת מציינת ותאמיני לי .... כל הידע שלי מיועד לחולים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשה היקר, זה בדיוק הענין -
-שלגיה21/08/2008גם אנחנו רוצים להכיר את החולה ולשמוע את סיפורו. ברגע שאתם עוברים לפסים אישיים - הפורום יוצא מופסד. יישר כוח גדול על ההשקעה האישית שלך בכל אחד, אבל כולנו נוכל ללמוד יותר אם תעשה את זה גם כאן, על גבי הפורום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפתוח לאתגר (מאסקית) -
משה פיק21/08/2008שלום מאסקית,
אני מוכן לנסות את הצעתך ולתת במה לחולים לספר על עצמם והמחלה לפירסום לכל חברי "קבוצת התמיכה MG באינטרנט".
מדוע לקבוצת התמיכה ולא לפורום (בעיקרון זו צריכה להיות אותה קבוצה) ? .... היות וגודל הקובץ בפורום מוגבל ולא כל הסיפורים יכנסו לתוכו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)