מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשה פיק או ערן משה שלום רב -שמעון11/09/2008
משה הגיעה תשובה מנידות שקייבלתי 80 אחוז מה זה אומר ?
מה אני יכולה לעשות עם זה האם אני יכולה לקבל רכב דרך ביטוח לאומיי ?
המון תודה על התמיכה ....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 80% ניידות -
משה פיק11/09/2008שלום שמעון,
אני משאיר את התשובה לערן שאני בטוח שיענה בזמן הקרוב.
הוא מנוסה יותר ממני בנושא.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניידות -
ערן משה11/09/2008שמעון שלום,
החלטת וועדת ניידות אומרת שמגיע לך קצבת ניידות, שתלוה באיזה רכב אישרו לך בוועדה בנפחו ובאביזריו. אתן לך דוגמא- רכב רגיל 1600 סמ"ק מקבל 800 ש"ח לחודש, רכב 2000 סמ"ק מקבל 1800 ש"ח לאותו אדם עם אותם אחוזי נכות.
ראשית עליך לבדוק איזה רכב אושר לך באם אתה חושב שאתה צריך רכב גדול או גבוה אתה צריך להגיש ערעור ותגיע למכון לבטיחות בדרכים לוועדת גודל רכב ושם יקבעו האם אתה צריך רכב גבוה ובאיזה אביזרים אתה צריך להשתמש לנהיגה כמו כן גם הגבלים כגון רק אוטומט והגה כח או שימוש בתפוח הגה, משקפיים וכו'. לפי אישורם יומלץ על ידם רכב לצרכיך ועל אותו רכב חדש שאתה קונה וחדש בלבד אתה מקבל 80 אחוז הנחה על מיסי הרכב כלומר באם רכב עולה 180,000 ש"ח ומיסיו 90,000 ההנחה שתקבל היא 72,000 ש"ח אתה משלם על רכב זה 108,000 ש"ח בלבד.
לסבך את העניין- באם הוחלט כי מגיע לך רכב עם אביזרים מיוחדים- מעלית, בלם ומאיץ ידני, ריכוך הגה כלומר רכבים כגון מרצדס ויטו, פולקסוואגן טרנספורטר אתה צריך לעבור מבחן כשירות נהיגה על רכב עם אבזור המתאים לך, אצל מורה מיוחד, מכיוון שיש לך 80% מגיע לך שיעורי נהיגה על חשבון ודרך ביטוח לאומי והרכב שתקנה יעלה הרבה פחות כסף והחלפתו היא כל 5 שנים שבסופן אתה משלם על הרכב הבא 81% מערכו בשוק של הרכב הקיים אצלך (מסובך.) וקצבת הניידות עולה לסביבות 4000+.
בקיצור די מסובך, מה שהייתי מציע לך לבדוק את סוג הרכב שאושר לך ולחזור כך אולי אוכל לכוון אותך טוב יותר וזאת אצל פקידת הניידות בביטוח לאומי.
בהצלחה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)