מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימורן -יעל פ11/09/2008
לדעת הרופאים אני אמורה להתחיל השבוע עם אימורן
אשמח לשמוע מחברים על נסיונם ומה מצפה לי
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימורן -
ערן משה11/09/2008יעל שלום
אני נוטל אימורן 200מ"ג ביום, לא צפויים דברים נוראים, לי לפעמים יש מעט בחילות בבוקר ומעט מאד נשירת שיער, לא משהו שצריך להיות מודאגים ממנו.
פעם קודמת שנטלתי אימורן היה לי שיפור משמעותי, אך הייתי במצב טוב בהרבה, הרופאים החליטו להפסיק ומאז המצב רק התדרדר, חזרתי ליטול אותו אבל כיום אני לא רואה שיפור.
את בטח יודעת שדרושה סבלנות רבה אימורן מתחיל את פעולתו בין 5 חודשים לשנה.
אז שיהיה בהצלחה ושנשמע בשורות טובות וכיצד מצבך משתפר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימורן למתחילים (יעל פ) -
משה פיק11/09/2008שלום יעל,
לשאלתך : "אשמח לשמוע מחברים על נסיונם ומה מצפה לי"
את תקבלי מינון נמוך של אימורן כדי לבדוק איך התרופה משפיעה על כדוריות הדם ועל הכבד ותתבקשי לבצע בדיקות דם למעקב כל שבועיים שבהם כנראה יעלו את המינון , אם הכל יתנהל כשורה.
אני מציע שלפני שתתחילי עם התרופה תבצעי בדיקה ראשונית כדי שתהיה לך נקודת מוצא לשם השוואה עם הבדיקה הראשונה לאחר שהתחלת עם המינון הנמוך (כנראה 50Mg) לאחר השבועיים הראשונים.
אל תצפי להרגיש כל הטבה בסימפטומים בחודשים הראשונים וזאת עד שהתרופה תתחיל להשפיע ןלהחליש את הסימפטומים. זה עלול לקחת אפילו שנה ויותר. הכל אישי.
לאומת המעקב לתחילת ההשפעה הטובה את חייבת לשים לב למה שקורה לך מרגע שהתחלת להשתמש בתרופה ואני רוצה להתעכב על תופעה שנקראת "כמו שפעת". אני חוויתי אותה כשבועיים לאחר תחילת השימוש (50Mg) והרופאים לא ידעו לקשר אותה לאימורן.
הסימנים הם: עליה חדה בחום, כאבים, סימנים כחולים ברגליים, התנפחות הרגליים ...וכו' כולם סימנים של מחלת שפעת, למרות שזו לא שפעת. הייתי ביוזמתי פעמיים בחדר מיון ובקשתי נוירולוג, התקשרתי לנוירולוג שלי, בדק אותי פרופ. למחלות דם, רופאת עור... ועוד.... ולכולם לא הייתה תשובה מה קורה לי.........עד שהחלטתי להפסיק את השימוש באימורן .... ותוך שבועיים הכל חזר לקדמותו. סימנתי לעצמי V על "אימורן הוא לא בשבילי".
בסקר שערכתי לאחר המקרה שלי אצל חולים שונים בעולם מצאתי עוד מספר חולים עם סיפור דומה.
יעל ,אני אשלח לך באופן פרטי את רשימת תופעות הלוואי האפשריות בשימוש באימורן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאימורן -
-שלגיה13/09/2008אני נוטלת 300 מ"ג ביום. (למרות שאני לא שמנה במיוחד). התחלתי כמובן עם הרבה פחות (כבר לא זוכרת כמה בדיוק). לא סבלתי מתופעות לוואי משמעותיות, אבל רק לאחר כשנה ורבע התחלתי להינות מהשפעת האימורן. אני מבצעת בדיקות דם, ספירה ותפקודי כבד בכל חמישה שבועות. האימורן משפיע לרעה על ספיגת הברזל שלי, ואני נזקקת מפעם לפעם לעירוי ברזל. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה300Mg אימורן -
משה פיק13/09/2008שלום מאסקית,
זו הוכחה נוספת לכך שכל חולה מיאסטניה שונה מחברו ולכן אין להצמד למה שהאחר מעביר מנסיונו ויש לקחת (בעזרת הנוירולוג כמובן) את מה שמתאים לו אישית.
מנסיוני, רוב צורכי האימורן אינם נוטלים יותר מ 200Mg ........ אולם אם החולה נדרש ליותר, הרופא מאשר זאת כאשר בדיקות הדם בגבול הסביר והחולה מקבל תמורה בצורת הפחתת הסימפטומים .....מה טוב .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)