מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- חששות ממאסטניה גרביס -שמעון11/09/2008
לערן משה שלום
אני עשיתי את כל הבדיקות ולא מצאו לי כלום עשיתי סיטי ולא מצאו לי כלום יש לי תחושה שיש לי מיאסטניה ולא מגלים את זה ברגליים גם יש לי עייפות וגם בבליעה ויש לי לפעמים קשיי נשימה גם שאני אוכל עשו לי EMG ולא מצאו כלום נתנו לי תרופת ארגעה אני עייף מאוד וגם בעיניים זה מפריע לי יש לי לפעמים טשטוש בעיניים מה אפשר עוד לעשות בקשר לבדיקות
מחכה לתשובה דחופה
שמעון האח של איתן
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חששות ממיאסטניה גראביס -
ערן משה11/09/2008שמעון שלום
האם איתן אף הוא חולה מיאסטניה?
האם עשו לך EMG רגיל או לסיב בודד SF EMG?
האם לקחו בדיקות דם לנוגדני אצטיל כולין?
תרופות הרגעה יכולות לגרום להחמרת חולשה ועייפות, לכן הייתי מנסה להימנע מהן לפחות עד לאבחנה, יש הרבה מחלות עם תסמינים דומים, הייתי מציע לך לקחת את כל הבדיקות שיש לך כעת ולהתייעץ דרך שר"פ עם פרופ' אברמסקי, לפני כן תבצע גם בדיקות דם לוירוסים כמו CMV, EBV (הרופא שלך יידע על מה אני מדבר).
האם אתה במעקב של נוירולוג? ולמה חושדים במיאסטניה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)