מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- יש לי תור לרופאה תעסוקתית --שלגיה14/09/2008
ביום שני בשבוע הבא. מה אני צריכה לקחת איתי? (התיק הרפואי האישי שלי מקופת החולים הועבר אליה במייל).
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רופאה תעסוקתית -
יעל פ14/09/2008גם אני עברתי את התהליך
את לא צריכה לקחת כלום. רק לשכנע אותה שאת חלשה ולא מסוגלת לעבוד. מה שכנראה נכון
לי אישרו אחרי 3 מפגשים
בהצלחה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם צימצת שעות עבודה -
ב'15/09/2008או שהפסקת לגמרי לעבוד? (או שינוי אחר)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרופאה תעסוקתית -
ערן משה15/09/2008הכי חשוב זה מכתב מהנוירולוג על מצבך היום כולל פירוט חולשות
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה(למאסקית) , רפואה תעסוקתית .. -
נסרין15/09/2008שלום לכולם...ולמסקית
אני הייתי אצל רופאה תעסוקתית לפני כחודש וחצי , בלי מכתב והמלצה מהנוירולוג המטפל בך לא תקבלי צימצום שעות ולא כלום , כי עברתי אותה סיטואציה ולא הסכימה לצמצם לי אפילו שהיה לי סיכום האשפוז האחרון שכלל את כל ההיסטוריה שלי ....
מאחלת לך שיהיה לך קל , כי אנשים כמונו מגיע להם חיים נוחים ....
כול טוב,
נסרין......* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה לכם -
-שלגיה01/10/2008הגעתי לרופאה עם מכתב מפורט ומעודכן מהרופאה הנוירולוגית. המליצה על צימצום המשרה שלי בעשר שעות שבועיות פחות מאשר עד היום, למשך החודשים הקרובים. אני שמחה לספר שהרופאה התעסוקתית היתה נעימה ואמפטית מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)