אימורן -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אימורן -
    יעל פ
    26/09/2008

הומלץ לי מזמן לקחת אימורן ואני חושבת שאין לי ברירה
    תוכלו להסביר לי שוב את התהליך. מינון, בדיקות וכו'
    אני יודעת שההשפעה ניכרת רק אחרי כמה חודשים. כך היה גם עם IVIG אחרי שנה ההשפעה ירדה
    האם כך גם לגבי אימורן? או שהציפיות שלי מהטיפול גדולות מדי?
    האם אימורן ישפר גם את תפקוד שרירי הנשימה מה שיכול להשיב לי את הדיפוזיה לרמה נורמלית?
    תודה
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אימורן -

הוספת תגובה

• אימורן (יעל פ.) -

משה פיק
    27/09/2008

שלום יעל,
    היות ואימורן במחלת מיאסטניה מתחיל להשפיע רק אחרי מספר חודשים (עלול לקחת גם שנה ויותר) מתחילים עם מינון נמוך (כ- 50Mg) ומבצעים בדיקות דם לבדוק את ההשפעה על כדוריות הדם והכבד. כל שבועיים (אם תוצאות בדיקת הדם היא סבירה) יכולים לעלות את המינון בכ- 25Mg עד למכסימום שהרופא המטפל יחליט עליו.אני מציע שלפני שאת מתחילה את המינון הראשון תבצעי בדיקת דם שתהיה לך נקודת יחוס להשפעת התרופה על השינויים ברמת הכדוריות ומצב הכבד.

היות וכולנו שונים אחד מהשני, ישנם חולים שההשפעה לרעה שמתגלה בבדיקות הדם עלולה לגרום לכך שהרופא יפסיק לך את התרופה. עקבי טוב על השפעת התרופה ואל תותרי על בדיקות הדם שבתחילת התהליך הן מתבצעות כל שבועיים ויותר מאוחר בהפרשי זמן ארוכים יותר.

כאשר התרופה תשפיע איזה מהסימפטומים ישתפרו לטובה זה לדעתי אינדיוידואלי לכל חולה וחולה.

אם את רוצה לעיין שוב בהתכתבות הקודמת, חפשי את הפרק בנושא מתאריך 11.9.08

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו