מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אימורן -יעל פ26/09/2008
הומלץ לי מזמן לקחת אימורן ואני חושבת שאין לי ברירה
תוכלו להסביר לי שוב את התהליך. מינון, בדיקות וכו'
אני יודעת שההשפעה ניכרת רק אחרי כמה חודשים. כך היה גם עם IVIG אחרי שנה ההשפעה ירדה
האם כך גם לגבי אימורן? או שהציפיות שלי מהטיפול גדולות מדי?
האם אימורן ישפר גם את תפקוד שרירי הנשימה מה שיכול להשיב לי את הדיפוזיה לרמה נורמלית?
תודה
יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אימורן (יעל פ.) -
משה פיק27/09/2008שלום יעל,
היות ואימורן במחלת מיאסטניה מתחיל להשפיע רק אחרי מספר חודשים (עלול לקחת גם שנה ויותר) מתחילים עם מינון נמוך (כ- 50Mg) ומבצעים בדיקות דם לבדוק את ההשפעה על כדוריות הדם והכבד. כל שבועיים (אם תוצאות בדיקת הדם היא סבירה) יכולים לעלות את המינון בכ- 25Mg עד למכסימום שהרופא המטפל יחליט עליו.אני מציע שלפני שאת מתחילה את המינון הראשון תבצעי בדיקת דם שתהיה לך נקודת יחוס להשפעת התרופה על השינויים ברמת הכדוריות ומצב הכבד.
היות וכולנו שונים אחד מהשני, ישנם חולים שההשפעה לרעה שמתגלה בבדיקות הדם עלולה לגרום לכך שהרופא יפסיק לך את התרופה. עקבי טוב על השפעת התרופה ואל תותרי על בדיקות הדם שבתחילת התהליך הן מתבצעות כל שבועיים ויותר מאוחר בהפרשי זמן ארוכים יותר.
כאשר התרופה תשפיע איזה מהסימפטומים ישתפרו לטובה זה לדעתי אינדיוידואלי לכל חולה וחולה.
אם את רוצה לעיין שוב בהתכתבות הקודמת, חפשי את הפרק בנושא מתאריך 11.9.08* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)