מיאסתניה + סכרת 1 -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מיאסתניה + סכרת 1 -
    מיכל
    05/10/2008

בחודש האחרון אני מרגישה כמו מישהיא שכל מה שהיא תעשה יצא הפוך מהרצוי ולמה?
    התחלתי לקחת מסטינון 10-8 כדורים ביום + פרנדיזון רק שהפרנדיזון העלה את הסכרת לרמות מטורפות כמו 400+ ולכן למרות ההטבה המצוינת במצב נאלצתי להפסיק לקחת את הפרדניזון והחלטנו על טיפולי IVIG וקיבלתי אפילו אישור ממכבי רק שהבנתי שהתופעות לא הכי נעימות ולכן דחיתי את התחלת הטיפול לאחר סוכות . אבל לצערי הימים האחרונים הפכו להיות לא סימפטים ולכן חזרתי לפרדניזון ולא ברור לי כבר מה יותר עדיף. להיות חסרת תועלת לחלוטין בלי הפרדניזון או עם אבל עם ערכי סוכר גבוהים ולכן רציתי לדעת אם מישהו חווה תופעות דומות ומה הוא החליט?
    תודה מראש לכולם וגמר חתימה טובה
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מיאסתניה + סכרת 1 -

הוספת תגובה

• IVIG במקום פרדניזון -

משה פיק
    05/10/2008

שלום מיכל,
    לדעתי עדיף שתתחילי IVIG כבר עכשיו ולא תחכי לאחר סוכות.
    אם טיפול IVIG יעזור לך מייד תוכלי להתחיל לרדת לאט מהפרדניזון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל -

ערן משה
    05/10/2008

אני בדעה של משה,
    ערכי סוכר גבוהים גובים נזקים מצטברים, אבל קשה מאד אם בכלל להתפטר מהם, אני במקומך מתחיל היום IVIG, לי זה לא עשה כל תופעות לוואי. וכמו שקראת טפטוף איטי יכול למנוע אותן.
    בהצלחה ותרגישי טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו