טיפול שיניים לחולי מיאסטניה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול שיניים לחולי מיאסטניה -
    שלמה
    05/10/2008

אני אמור לעבור טיפול שיניים המצריך הרדמה .
    האם יש הערכות מיוחדת והמלצות לגבי הטיפול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• טיפולי שיניים

- אורית
    05/10/2008

לשלמה שלום, ישנה מרפאה ב"אסותא" המטפלת בחולים כרוניים, ביניהם גם חולי מיאסטניה, לשם הלכתי בהמלצת משה פיק. יחד עם זאת, גם המרפאה הקרובה לביתי, שם המשכתי את הטיפולים, מטפלים באופן רגיל בי ומכירים אותי, כאשר ההרדמה מבוצעת בלי החומר אדרנלין. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טיפולי שינים לחולי מיאסטניה (שלמה)-

משה פיק
    05/10/2008

שלום שלמה,
    לפי שאלתך אני מבין שאינך נמצא ב "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" ולא קיבלת ממני חומר בנושא טיפולי שינים לחולי מיאסטניה (חולים כרוניים).
    צור איתי קשר עם פרטים עליך והמחלה , אצרף אותך לקבוצה ואשלח לך חומר על טיפולי שיניים.

אני ממליץ לחולי מיאסטניה באיזור המרכז לקבל טיפולים באסותא (זבוטינסקי ת-א) שם ניתן יהיה לטפל בכל מקרה חירום שהטיפול (ביחוד ההרדמה) עלול לגרום.

מחוץ לאיזור המרכז, רצוי למצא רופא שיניים שמוגדר כ "מומחה לרפואת הפה".

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מרפאת שיניים מתאימה בצפון -

מיסטי
    09/10/2008

לכל הצפונים,
    בבי"ח רמב"ם במחלקת רפואת הפה והשיניים ישנה מרפאה לטיפול דנטלי לחולים בסיכון, אשר נותנת מענה לחולים במחלות כרוניות.
    אין זו המלצה אישית מאחר וטרם ביקרתי שם, אך אשמח לשמוע אם מישהו עבר שם טיפול ומה היתה התרשמותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו