למשה, פרדניזון + סכרת -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשה, פרדניזון + סכרת -
    מיכל
    06/10/2008

בתשובה לשאלתך
    נכון בדיקת הדם לנוגדנים יצאה תקינה בדיקת מאסק עשיתי אך טרם קיבלתי תשובה. הובחנתי ע"י ד"ר הלמן למרות שאין עדין תשובה. וזו הרגשה נוראית להסתובב במשך חודשים עם חוסר ידיעה מצד אחד והרגשה רעה מצד שני.
    כרגע עם הטיפול במסטינון + פרדניזון רוב הימים עוברים בצורה טובה למרות ערכי הסוכר הגבוהים. מאחר והיה מאד קשה לאזן את הסכרת עם הפרדניזון החליט ד"ר הלמן על טיפול IVIG. יכול להיות שלא הבנתי נכון ממה שכתבת אך היתה הרגשה של "אין לך נוגדנים אז מאיפה ההבחנה שלך?" תאמין לי ברגע הייתי מחזירה הכל וחוזרת להיות מיכל של פעם.שיכולה לעשות הכל ולא מתעייפת מכל פעולה ולו הפשוטה ביותר נופלת בלי הצדקה ברחוב והסימן הכי בולט הוא פשוט נפילת העפעף שעולה רק בהשפעת התרופות. נכון שבהמלצתך הגעתי לד"ר הלמן שיאמר לזכותו שהוא קודם אדם ואחר כך רופא {מצוין} ובזכותו יכולתי להבין מה קורה גם בלי נוגדנים.
    לילה טוב
    מיכל
    נ.ב אולי אלו בלי הנוגדנים יבינו כמה אני מחכה לתשובה של המסק אפילו שהבנתי שגם היא יכולה להיות בסדר ולמרות זאת להמשיך בדיוק באותו מקום.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למשה, פרדניזון + סכרת -

הוספת תגובה

• למיכל -

ערן משה
    06/10/2008

גם לי אין נוגדנים , כולל מאסק, ואובחנתי ע"י מס' רופאים כחולה מיאסטניה זה נקרא סרונגאטיב, מיאסטניה קודם כל מאובחנת בצורה קלינית- לפי תסמיני וסיפור החולה ורק אחר כך ע" בדיקות עזר. אם ד"ר הלמן אבחן אותך אז את חולת מיאסטניה אם כל הצער בכך, יש לך רופא טוב ואת יכולה לסמוך עליו בעניים עצומות (על אף אחד אל תסמכי כך, תשאיר עין אחת פקוחה), בעייתך היא הסוכרת שלא מסתדרת טוב עם הטיפול בסטרואידים ולכן יש למצוא תחליפי טיפול ואחד מהם הוא IVIG וכדאי לך לעבור אליו במהרה ע"מ לרדת מהסטרואידים.
    משה מכיר יותר מכולם את כל סוגי החולים ולא מאמין שכוונתו הייתה , כמו הרבה רופאים אחרים (מזלך שנפלת מהר על ד"ר הלמן) אם אין תשובה לנוגדנים איך את יודעת שאת חולה?, חוץ מזה שחושיו מספיק מפותחים לזהות חולים עוד בטרם הגיעם לרופא.
    בקיצור שיש לך גמר חתימה טובה, שהטיפול יעזור והסוכרת תחזור לאיזונה- חשוב ביותר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו