מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשה, פרדניזון + סכרת -מיכל06/10/2008
בתשובה לשאלתך
נכון בדיקת הדם לנוגדנים יצאה תקינה בדיקת מאסק עשיתי אך טרם קיבלתי תשובה. הובחנתי ע"י ד"ר הלמן למרות שאין עדין תשובה. וזו הרגשה נוראית להסתובב במשך חודשים עם חוסר ידיעה מצד אחד והרגשה רעה מצד שני.
כרגע עם הטיפול במסטינון + פרדניזון רוב הימים עוברים בצורה טובה למרות ערכי הסוכר הגבוהים. מאחר והיה מאד קשה לאזן את הסכרת עם הפרדניזון החליט ד"ר הלמן על טיפול IVIG. יכול להיות שלא הבנתי נכון ממה שכתבת אך היתה הרגשה של "אין לך נוגדנים אז מאיפה ההבחנה שלך?" תאמין לי ברגע הייתי מחזירה הכל וחוזרת להיות מיכל של פעם.שיכולה לעשות הכל ולא מתעייפת מכל פעולה ולו הפשוטה ביותר נופלת בלי הצדקה ברחוב והסימן הכי בולט הוא פשוט נפילת העפעף שעולה רק בהשפעת התרופות. נכון שבהמלצתך הגעתי לד"ר הלמן שיאמר לזכותו שהוא קודם אדם ואחר כך רופא {מצוין} ובזכותו יכולתי להבין מה קורה גם בלי נוגדנים.
לילה טוב
מיכל
נ.ב אולי אלו בלי הנוגדנים יבינו כמה אני מחכה לתשובה של המסק אפילו שהבנתי שגם היא יכולה להיות בסדר ולמרות זאת להמשיך בדיוק באותו מקום.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל -
ערן משה06/10/2008גם לי אין נוגדנים , כולל מאסק, ואובחנתי ע"י מס' רופאים כחולה מיאסטניה זה נקרא סרונגאטיב, מיאסטניה קודם כל מאובחנת בצורה קלינית- לפי תסמיני וסיפור החולה ורק אחר כך ע" בדיקות עזר. אם ד"ר הלמן אבחן אותך אז את חולת מיאסטניה אם כל הצער בכך, יש לך רופא טוב ואת יכולה לסמוך עליו בעניים עצומות (על אף אחד אל תסמכי כך, תשאיר עין אחת פקוחה), בעייתך היא הסוכרת שלא מסתדרת טוב עם הטיפול בסטרואידים ולכן יש למצוא תחליפי טיפול ואחד מהם הוא IVIG וכדאי לך לעבור אליו במהרה ע"מ לרדת מהסטרואידים.
משה מכיר יותר מכולם את כל סוגי החולים ולא מאמין שכוונתו הייתה , כמו הרבה רופאים אחרים (מזלך שנפלת מהר על ד"ר הלמן) אם אין תשובה לנוגדנים איך את יודעת שאת חולה?, חוץ מזה שחושיו מספיק מפותחים לזהות חולים עוד בטרם הגיעם לרופא.
בקיצור שיש לך גמר חתימה טובה, שהטיפול יעזור והסוכרת תחזור לאיזונה- חשוב ביותר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)





.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)

