רגישות לריחות -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רגישות לריחות -
    יעל פ
    11/10/2008

האם יש קשר בין רגישות לריחות למיאסטניה?
    מאז שחליתי אני סובלת מהתופעה בצורה מוגזמת. ריחות טובים ורעים גורמים לי סחרחורת
    מישהו מכיר את התופעה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רגישות לריחות -

הוספת תגובה

• רגישות לריחות ומיאסטניה -

משה פיק
    12/10/2008

שלום יעל פ.
    במשך השנים שמעתי לפחות 10חולות מיוסטניה שהתלוננו על בעיה עם ריחות שמפריעה להן.
    התלונות התרכזו על ריחות של חומרי ריסוס רעליים (כימיקלים), פרפום, נרות, חומרי ניקוי שונים, אפטרשייב, דיאודורנט, ספרי לשיער, ובגדים שעוברים ניקוי כימי.
    שתי חולות כתבו שהן קונות רק בגדים שניתן לרחוץ בצורה פשוטה ולא כאלה שנדרשים לניקוי יבש.
    אחת התלוננה על תבלינים של אוכל איטלקי.
    אחת אמרה שכל ריח חזק מפריע לה.

אמנם כולן חולות מיאסטניה, אולם לא נמצאה סיבה שיכולה לקשר את הבעיה עם המחלה.

יכול להיות שזה קשור עם שינויים במערכת החיסון עקב השימוש בתרופות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רגישות לריחות -

ערן משה
    12/10/2008

יעל גם אני סובל מכך בעיקר בשמים וחומרי ניקוי, דבר שאף פעם לא הפריע לי, לדעתי זה בגלל סטרואידים דווקא כי הם עובדים על ההיפותלמוס וההיפופיזה (בעקיפין), אבל יתכן שזה גם מאימורן, זה לא מצוין בשום מקום חיפשתי ולא מצאתי.
    מתגברים אין מה לעשות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו