למשה פיק שלום וכל הפורם חג שמח -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשה פיק שלום וכל הפורם חג שמח -
    פרי
    16/10/2008

משה שלום וחג שמח טוב
    אז ככה משה איך אני ממשיכה אלאה אני מרגישה שאני כבר נעבדת אני כבר הרבה זמן לא מואזנת אני כבר כמעט חודשיים בלי טיפוליים אני נמצאת רק על מסטינון בגלל שאף טיפול לא הצליח. אני לא מסוגלת לתפקד המצב שלי רק מחמיר אני לא מסוגלת לצאת בחוץ אני כול הזמן נופלת אני שוב פעם חוזרת אחורה כמו בתחיילת המחלה מה עושיים כדי להמשיך אלאה ולטפל בשני ילדיים קטניים איך עושיים שהכול יהיה בסדר אני כבר נישברת אני לא מצליחה לעשות כלום בבית וזה מאוד מתסכל אך משה הרשיימה ארוכה המצב שלי בכלל לא טוב איך בסופו של דבר ממשיכים אלאה ומתפקדיים כמו בחורה רגיילה איך אפשר לא להשבר שהמצב הוא ככה אני כבר לא יודעת עם יש תיקווה למחלה הזאות אני צרייכה עזרה בכול דבר קטן עם זה הלבשה מיקלחת וכן אלאה משה תן לי סימן שאני כן יכולה לצאת מזה אבל השאלה איך אני חוזרת לחיים רגיילים
    שיהיה חג שמח לכולם ורק בריאות לא צריכים יותר מזה
    פרי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• לפרי -

ערן משה
    17/10/2008

עם כל הצער, אני מבין שקשה לך, מכיר את זה מקרוב, אין ברירה צריך להשתמש באבזור ע"מ לתפקד שמה שיותר באופן עצמאי, ניתן לקבל גם עזרה כמטפלת או במקום מטפלת עזרה כספית דרך ביטוח לאומי, צריך לבקש שירותים מיוחדים, כמו כן ניתן לקבל עזרה בקניית רכב עם אביזרים מיוחדים, גם אם כבר עברת וועדה ויש לך רכב ניתן לשנותו לפי צרכייך- לבקש וועדה מיוחדת במחלקת ניידות.
    אם אני לא זוכר נכון, ויתכן שלא כמובן, היה חשד גם למיופאטיה במקרה שלך? האם עשית ביופסיה בסופו של דבר?
    קל לדבר וקשה מאד לעשות, אבל יש לך ילדים ומוכרחים להמשיך הלאה , תאמיני לי אני אומר זאת מניסיון וקשיים יומיומיים, באם תפסיקי לעשות מה שאת עושה כרגע, אפילו מעט, המצב יילך ויתדרדר במהירות- משמע סבל נוסף וקשיים רבים יותר.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן משה פרי -

לערן מושה פרי
    17/10/2008

ערן קודם כול תודה רבה על הכפתיות והתגובה המהיירה אני מאוד מאריכה את זה
    ערן בקשר לניידות עברתי וועדה לפני חודשיים של החמרת מצב כי היה לי 60 אחוז וזה לא היה מספייק לי אכשיו יש לי 80 אחוז ניידות אבל זה עדין בטיפול ואני לא יודעת איך ממשיכים מזה אלאה ובקשר לשירוטיים מיוחדיים אני מקבלת כבר אבל מטפלת אין ליי כי עם אני יבא מטפלת אני לא יוכל לפרנס את הביית ומטפלת זה הרבה כסף ובקשר למיאופתיה אני אמורה לעבור ביובציה אחרי החג בעזרת השם למרות שאני מאוד מפחדת מהבדייקה הזאות אבל לפי מה שהרופאיים אומרים לי הם בטוחיים שחוץ ממיאסתניה יש לי גם מיאופתייה לפי מה שקראתי על מיאופתיה באטרנת זה אותם סימניים שיש גם במיאסתניה גרבייס העם אני טועה ערן הייתי שמחה שתדרייך אותי לאורך כול הדרך הזאות כי המצב לא טוב ואני כבר מיאושת רק הפורם הזה ואתה נותן לי קצת תיקוות להמשיך אלאה שיהיה חג שמח ושבת שלום ....

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרי -

ערן משה
    17/10/2008

ראשית שמח שאני יכול לעזור.
    שנית, האם את נוהגת? כי במידה וכן כנראה לאחר וועדת הניידות הוחלט שאת צריכה אבזור מיוחד לרכב ולכן גם צריכה לעבור מבחן כשירות נהיגה- מס' שיעורי נהיגה אצל מורה עם רכב עם האביזרים המיוחדים (מכיוון שיש לך 80% תקבלי זאת דרך הביטוח הלאומי, חינם אין כסף) ואז הרכב המיועד אמור להיות מאובזר לפי דרישות הוועדה ייתכן הגה מרוכך, דוושת האצה וברקס ידני, רכב מיוחד המאפשר התקנת מעלית לכסא גלגלים וכ'ו כשתקבלי ממשרד הרישוי את המגבלות והאבזורים או מביטוח לאומי ספרי לי עליהם לפי זה אוכל להגיד לך מה קורה עם רכבך הבא, כמו כן כתבי לי איזה רכב יש לך היום ואם אילו אביזרי נהיגה מיוחדים חויבת לנהוד, במידה ואת נוהגת.
    בנוגע למיופאטיה- נכון הסימנים הם כמו במיאסטניה גראביס רק שבמיאסטניה ב"ד יש החמרה בשעות הצהריים, ערב ובמיופאטיה המצב הוא לאורך כל היום (יש חולי מיאסטניה שגם אצלהם זה כך- קחי אותי למשל), מסטינון יכול לעזור או לא לעזור והטיפול בד"כ הוא בויטמינים מסוג B למינהם, מכיוון שהחשד הוא שיש לך שילוב עם מיאסטניה מסטינון אמור לעזור לפחות קצת וייתכן שזו הסיבה שאינך מגיבה לטיפול הרגיל במיאסטניה, למרות שיש חולי מיאסטניה שמחלתם פרוגרסיבית- מתקדמת ואינם מגיבים טוב לטיפולים הרגילים וביופסית השריר שלהם תקינה- שוב אני כדוגמא אבל יש מאמרים על סוג זה של מיאסטניה. הביופסיה לא אמורה לכאוב ולהפחיד אותך, זה נעשה בהרדמה מקומית, אך חשוב שלא ייתנו לך טשטוש בצורת חומר הנקרא פנטניל- מחמיר את המיאסטניה. אז שיהיה בהצלחה. וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לערן מושה -

לערן מושה פרי
    17/10/2008

ערן קודם כול עוד פעם תודה רבה על הכפתיות והתגובה המיהריה בנוגע לרשיון אז אין לי רשיון בעלי נוהג בשביילי הייתי מאוד רוצה להוציא רשיון אבל לא ניראה לי שיתנו לי במצב שלי לנהוג כרגע אין לי רכב אני נוסעת במניות שפישל לכול מקום שצריך אישרו לי לי בנידות 80 אחוז אמרו לי שזה 130 סמק אני יכולה לקנות רכב זה עדין בטיפול כדי לקבל אלואה מביטוח לאומי נקווה שזה יקח מהר הייתי שמחה לשוחח אייתך בטלפון ערן אחרי החג שיהיה שבת שלום וחג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לפרי -

ערן משה
    18/10/2008

אין בעיה את יכולה להתקשר 054-4261447 לא בשעות הצהריים בבקשה (13:00- 16:30).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו