מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בלי סוף - מיכללילה טוב-מיכל17/10/2008
האמת התחלתי להרגיש להתייאש במקצת ולא ברור לי לאן הדברים עוד יכולים להגיע. רק עם מסטינון מאד קשה לי להרגיש שיש ביכולתי לעשות דברים עד הסוף עם פרניזון ההרגשה הכללית רעה יותר וערכי הסוכר בשמים. ולכן בהמלצת ד"ר הלמן הוחלט על טיפולי IVIG .רק שבקופת חולים מכבי קיבלתי מיד אישור לטיפול בעוד שכבר כמעט שבועיים אני מחכה להגעתה של התרופה לפי הזמנה. האמת הדבר לא היה מפריע לי אם הדברים היו ממשיכים כרגיל רק שבנתיים ללכת נהיה כבד וקשה ובידים ההרגשה די דומה ,אני מאד משתדלת להמשיך כרגיל ככל יכולתי רק שזה נהיה בלתי אפשרי אני שונאת להגיד כואב לי וקשה כי האמת האנשים מסביב לא תמיד מבינים את נראת בסדר גמור אז מה הבעיה? רק דואגים לשלוח אותי לרופא עינים כל הזמן בגלגל נפילת העפעף שבימים האחרונים כבר פחות נשמע לפרניזון. אבל מה שהכי מפריע לי זו התופעה שבזמן קריאה ואפילו כתוביות בטלויזיה פתאום לכל האותיות יש צל וכל משפט רואים "כאילו" פעמים אני יודעת שבמיאסטניה יש תופעה של ראיה כפולה רק שלי עד לפני מספר ימים זה לא היה. אני משתדלת למרות שזה לוקח המון כוחות להמשיך ולהגיד הכל בסדר אבל האמת זה נהיה קשה יותר ויותר.
זהו מקווה שלכולם צפויה שנה טובה הרבה יותר חתימה טובה ושבת שלום
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיכל -
ערן משה17/10/2008לראייה כפולה יש פתרון ללא תרופות, משקפיים עם פריזמה. בשעות קשות גם זה לא עוזר אבל בלי זה לא הייתי קורא כלום ולא צופה בטלוויזיה. אני מקווה שהטיפול יעזור ותרגישי טוב יותר.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזמנת תרופת IVIG -
רונה19/10/2008מיכל היי,
כשאני קיבלתי את הטיפול, דאגתי כל סיום טיפול להזמין את המנה הבאה בבית המרקחת.
כשבועיים מראש.
עדיף להזמין בבית מרקחת גדול (של מכבי) שקרוב אליך, כך האספקה תהיה מהירה יותר.
המון בריאות,
רונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)