האם קיים אתר רישמי לעמותה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם קיים אתר רישמי לעמותה -
    אתי
    23/10/2008

שלום,
    אני זוכרת שפעם היה קיים אתר שריכז המון חומר על המחלה, אתר רישמי.
    האם הוא קיים עדין ומה כתובתו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• העמותה למיאסטניה -

משה פיק
    23/10/2008

שלום אתי,
    העמותה למיאסטניה אינה קיימת משנת 2004 כאשר היו"ר לא ביצעה את מה שרשם העמותות (ירושלים) הורה לה והוא לפתוח את פירוט חשבונות הבנק לחבר וועד ולכן העמותה עברה לפירוק בבית דין.
    אם את רוצה את ריכוז האינפורמציה על מיאסטניה אוכל להפנותך לכתבות באינטרנט.
    אם את מעוניינת בכל האינפורמציה שעודכנה מאז את יכולה לפנות ל "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" ותקבלי את החומר לדוא"ל שלך.
    כל שאלה שאת מעוניינת לקבל תשובה עליה את יכולה לשאול בפורום התמיכה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הצטרפות לקבוצת התמיכה (אתי) -

משה פיק
    24/10/2008

שלום אתי,
    אני מבין שאת חולת מיאסטניה ותיקה. מדוע אינך מצטרפת ל"קבוצת התמיכה MG באינטרנט" ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קבוצת תמיכה -

אתי
    26/10/2008

שמי אסתר ברשינסקי,ואני חברה בקבוצת התמיכה באינטרנט.אבל בשנים האחרונות לא יצא לי להכנס לאינטרנט ולכן לא ידעתי על השינויים שקרו בעמותה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו