מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם קיים אתר רישמי לעמותה -אתי23/10/2008
שלום,
אני זוכרת שפעם היה קיים אתר שריכז המון חומר על המחלה, אתר רישמי.
האם הוא קיים עדין ומה כתובתו* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר העמותה למיאסטניה -
משה פיק23/10/2008שלום אתי,
העמותה למיאסטניה אינה קיימת משנת 2004 כאשר היו"ר לא ביצעה את מה שרשם העמותות (ירושלים) הורה לה והוא לפתוח את פירוט חשבונות הבנק לחבר וועד ולכן העמותה עברה לפירוק בבית דין.
אם את רוצה את ריכוז האינפורמציה על מיאסטניה אוכל להפנותך לכתבות באינטרנט.
אם את מעוניינת בכל האינפורמציה שעודכנה מאז את יכולה לפנות ל "קבוצת התמיכה MG באינטרנט" ותקבלי את החומר לדוא"ל שלך.
כל שאלה שאת מעוניינת לקבל תשובה עליה את יכולה לשאול בפורום התמיכה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצטרפות לקבוצת התמיכה (אתי) -
משה פיק24/10/2008שלום אתי,
אני מבין שאת חולת מיאסטניה ותיקה. מדוע אינך מצטרפת ל"קבוצת התמיכה MG באינטרנט" ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקבוצת תמיכה -
אתי26/10/2008שמי אסתר ברשינסקי,ואני חברה בקבוצת התמיכה באינטרנט.אבל בשנים האחרונות לא יצא לי להכנס לאינטרנט ולכן לא ידעתי על השינויים שקרו בעמותה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)