סקר, IVIG (אימונוגלובולינים) -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סקר, IVIG (אימונוגלובולינים) -
    משה פיק
    24/10/2008

שלום לכולם,
    אני מבין שלא מעט חולים מטופלים באימונוגלובולינים - IVIG
    בכדי לקבל מושג על מה שקורה באישור/אי אישור הטיפול , בסכום שקופות החולים השונות גובות מהחולים ובטיפולים עצמם אני מעוניין שחולים שעברו/עוברים/לא מצליחים לקבל אישור יענו על מספר שאלות להבהרה.
    1. האם את/ה מעוניין/ת בטיפול וקופת החולים אינה מאשרת (שם הקופה והסיבה) ?
    2. כמה כסף גובה הקופה עבור כל טיפול (שם הקופה).
    3. האם את/ה מרוצה מהטיפול ?
    4. כל כמה זמן את/ה מקבל/ת טיפול לאחר המקבץ בראשוני ?
    5. איך עוברים הטיפולים בהתייחס לתופעות הלוואי ?
    6. האם את/ה היית ממליצ/ה לאחרים לקבל את הטיפול ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תגובה, יעל פ. -

משה פיק
    26/10/2008

אני בכללית. קיבלתי אישור ועד לטיפול האחרון לא שילמתי.

החודש עבור סידרה של 5 טיפולים שילמתי 600 ₪. הנושא בברור מקווה שיוחזר לי

הטיפול התחיל להשפיע אחרי חצי שנה ומצבי היה מצוין למשך 6 חודשים.

אני מקבלת כל חודש. החודש כפי שסיפרתי לך, אחרי החמרה משמעותית במצב חזרתי לסדרה של 5 טיפולים למשך חודשיים. לצערי פיתחתי תגובה אלרגית שאת תוצאותיה אינני יודעת עדיין.
    בשבוע הבא אני נפגשת עם מנהל המחלקה פרופ' צ'פמן אשאל אותו לגבי פלזמהפרזים

בטיפול הראשון היו לי כאבי ראש ומעט חום. כך גם בטיפול הנוכחי נוסף לפריחה על העור.

6. האם את/ה היית ממליצה לאחרים לקבל את הטיפול ?
    כפי שאתה אומר, משה, כל חולה הוא סיפור אחר. לכן אני לא יודעת מה להציע לאחרים.

תודה ולהתראות
    יעל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימונוגלובולינים לא בסל (יעל) -

משה פיק
    27/10/2008

החודש שילמתי 600 ש"ח לאימונו.
    בבדיקה שעשתה הרופאה המטפלת נמסר לה שהתרופה לא בסל בכללית ועל כן אני צריכה לשלם השתתפות בסך זה
    מה ידוע ואם למישהו?
    אני בכללית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום לכולם! -

גל
    27/10/2008

שלום לכולם, בני מקבל אמינו, אנחנו בכללית ומשלמים על 250 גר' סכום של 209 ש"ח.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עלות טיפול IVIG בכללית -

גל
    28/10/2008

האם אני יכולה לבקש טופס 29 ג' על-מנת לחסוך ממני את הוצאת ה-209 ש"ח של הטיפול?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• IVIG -

תהלה
    28/10/2008

להלן תשובותיי לשאלות הסקר: 1. האם את/ה מעוניין/ת בטיפול וקופת החולים אינה מאשרת (שם הקופה והסיבה) ? אני מבוטחת של מאוחדת (כולל עדיף ושיא) וכרגע אין לי בעיות לקבל את התרופה. בהתחלה היינו צריכים להילחם על זה אבל ב"ה עכשיו כשאני מביאה טופס 29ג' בזמן ואת כל הניירת הנוספת שהם מבקשים - הכל הולך סה"כ חלק. 2. כמה כסף גובה הקופה עבור כל טיפול (שם הקופה). - הקופה נותנת לי את התרופה ללא כל השתתפות מצידי והתחייבות עבור אשפוז יום. 3. האם את/ה מרוצה מהטיפול ? בהחלט. 4. כל כמה זמן את/ה מקבל/ת טיפול לאחר המקבץ בראשוני ? לא היה לי מקבץ ראשוני של טיפולים. אך במשך כשש שנים אני מקבלת 30 גרם פעם/פעמיים בחודש. לפני כחצי שנה גם עברתי מקבץ של טיפולים במשך שלושה ימים וגם את זה הקופה אישרה ללא כל מיני מלחמות מיותרות. 5. איך עוברים הטיפולים בהתייחס לתופעות הלוואי ? בגדול אין לי תופעות לוואי. לעיתים יש לי כאב ראש או מיגרנה ולכן אני מקבלת שני אקמול לפני שאני מתחילה. לאחר הטיפול אני חלשה ומקפידה לנוח. בגלל אילוצים של ימי עבודה אישרו לי באופן לא רשמי להגיע לאשפוז יום אחר הצהריים (מידי פעם הם פתוחים באופן חלקי גם אחר הצהריים). גיליתי שכשאני עושה את הטיפול אחר הצהריים אני ההשפעה יותר טובה. תופעות לוואי נוספות הן לעיתים עלייה בלחץ הדם, עלייה קלה בחום, פריחות קלות שנעלמות מעצמן, דפיקות לב שעוברות לאחר מנוחה. דבר נוסף שממזער את תופעות הלוואי הוא קצב הטיפות. אני גיליתי שעל מנת שהטיפול יעזור ולא יגרום לי להרגיש הרבה יותר רע אני חייבת לקבל את 30 הגרם במשך כשבע שעות. כאשר הקצב מהיר יותר אני מרגישה את ההבדל. 6. האם את/ה היית ממליצ/ה לאחרים לקבל את הטיפול ? אם אצל כולם ההשפעה של הטיפול הייתה כמו אצלי הייתי ממליצה בחום על הטיפול. אך מכיוון שכל אחד מגיב אחרת איני יכולה להמליץ על כך. שיהיה לבריאות לכולנו!!! תהלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה -

*
    28/10/2008

מקבל אישור

השתתפות עצמית עבור חבר מכבי מגן זהב היא 254 ש"ח לכל עירוי (30 גר'). אני בדיוק מברר את הנושא ואשמח לשמוע האם יש עוד חברי מכבי שגם כן משלמים כמוני או שאני מפספס משהו.....(קצת יקר...)

די מרוצה.

כל 4 שבועות.

אין תופעות לוואי. מקפיד לשתות 1.5-2 ליטר מים במהלך הטיפול

6. האם את/ה היית ממליצ/ה לאחרים לקבל את הטיפול ?
    אני ממליץ על כל מה שעוזר.

למשה:
    אני בפורום וכבר דיברתי איתך...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו