תופעות לוואי אימורן, כתמים בעור -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תופעות לוואי אימורן, כתמים בעור -
    אופטימי
    26/10/2008

למשה שלום רב!
    אני שרה ב.מ. חולת מ.ג. מזה חצי שנה בדיקת נוגדים יצאה שלילית {שני סוגי נוגדנים} אני מקבלת מסטינון ארבעה פעמים ביום 60 מ"ג כשזה לא עזר לי פרופ' מנחם שדה הוסיף לי גם אימורן בחודשיים הראשונים לקחתי 100 מ"ג ליום ובחודש השלישי אמר לי לקחת 150 מ"ג אבל לפני כמה ימים הבחנתי ברגלים שלי כתמים צהובים כמו שמקבלים מכה כעין שתפי דם פנימיים.
    שאלתי היא האם ידועה לך תופעה כזאת ? אולי עלי להפסיק את האימורן ? לא רק שהוא לא עוזר לי הוא גם מוריד את מספר כדוריות דם הלבנות.
    בתודה מראש
    שרלה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• תופעת לוואי (אימורן) -

משה פיק
    26/10/2008

שלום שרה,
    סיפורך מחזיר אותי 10 שנים אחורה כאשר ניסית לקחת אימורן והתחילו להופיע תופעות לוואי שאחת מהן היא הכתמים הצהובים על הרגליים. הנוירולוגים לא יחסו זאת לאימורן ורופאת עור "לא ראתה תופעה כזו בחייה" . הפסקתי על דעת עצמי לקחת אימורן וכל התופעות נעלמו.

שרה, צרי איתי קשר ונשוחח . 09-7727060

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אימוראן -

בתיה
    26/10/2008

גם אני קיבלתי אימוראן אך הופסק מאחר ויש צורך לעשות בדיקות דם די תכופות ואצלי תפקודי הכבד עלו מאוד ולכן הפסקתי לפי הוראת הרופא לקחת אימוראן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כתמים צהובים -

תהלה
    26/10/2008

שרלה שלום!
    כתמים צהובים על הרגליים זו בהחלט תופעת לוואי של האימורן !!!
    גם אצלי היה סיפור כזה וגם לי הרופאים לא הקשיבו. באותה תקופה אישפזו אותי כי הייתי במצב בו הקאתי כל הזמן והמיאסטניה הייתה "על הפנים". בסופו של דבר אחרי מספר ימי אשפוז בבת אחת כל ספירות הדם שלי ירדו (וזה לאחר כחצי שנה בה העלו לי את מינון האימורן). ב"ה הם סוף סוף הבינו שהכל בגלל האימורן (ולא בגלל מחלת הלופוס שגם היא מופיעה בקורות החיים שלי) הם מייד הפסיקו, נתנו לי תרופות אחרות והשתחררתי מבית החולים.
    בקיצור, לדעתי, אל תזלזלי בעניין, אני לא רוצה להפחיד אותך, רק להעיר את עינייך מנסיוני האישי, תתעקשי עם הרופאים שיתייחסו לתופעה ושוב מנסיוני האישי - כדאי לך לעשות בדיקות דם כל יום כי האימורן עלול להשפיע בבת אחת ואז עלולים פשוט לדמם המון!

תרגישי טוב ובהצלחה!
    תהלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו