גלאוקומה (לחץ תוך עיני) -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גלאוקומה (לחץ תוך עיני) -
    אתי
    26/10/2008

האם ישנם חולים נוספים במיאסטניה שסובלים גם מגלאוקומה , כמוני, ואיזה טיפול הם מקבלים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גלאוקומה (לחץ תוך עיני) -

הוספת תגובה

• גלאוקומה מפרדניזון ? -

משה פיק
    26/10/2008

שלום אתי ולכולם,
    גלאוקומה היא אחת מתופעות הלוואי שחולי מיאסטניה מקבלים עקב שימוש ממושך, עם מינון גבוה של קורטיזון. האם זה המצב אצלך ?
    אינפורמציה זו ידועה לי הרבה שנים למרות שאני אישית לא השתמשתי בקורטיזון אולם אף פעם לא התעניינתי באינפורמציה נוספת בנידון, כגון : חולה שפיתח את המחלה, כמה זמן לאחר תחילת השימוש בפרדניזון ובאיזה מינון (Mg) התחילה המחלה ?

השאלה מופנת לאתי ולכל מי שיש בידיו אינפורמציה מנסיון אישי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלאוקומה -

ערן משה
    26/10/2008

אתי שלום
    כן גם אני סובל מגלאוקומה- בעקבות טיפול בפרדניזון. הטיפול 3 סוגי טיפות עניים.
    אין לקחת טיפות המכילות חוסמי בתא כגון טילופטיק

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גלאקומה -

תהלה
    26/10/2008

גם אני סובלת מגלאקומה. אני לא בטוחה אם זה בגלל הפרדניזון כי רק התחלתי לבדוק אחי שהתחלתי עם פרדניזון. אצלי במשפחה זה גם יכול להיות תורשתי. מה שבטוח זה שכשמינון הפרדניזון משתנה הלחץ התוך עיני משתנה בהתאמה. ערן - באילו טיפות אתה משתמש? רופא העיניים שלי התקשה למצוא טיפות שיהיו טובות בשבילי. בינתיים הטיפות היחידות שעוזרות לי ולא גורמות לי לתופעות לוואי קריטיות זה ה"קסאלאטן". אשמח אם תוכל לפרט את שמות הטיפות שאתה מקבל. תודה! תהלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לתהילה -

ערן משה
    26/10/2008

טרוסופט, אלפאגאן שתיהן פעמיים ביום וטראבטאן אחת ליום בלילה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה! -

תהלה
    28/10/2008

ערן משה שלום! תודה רבה על המידע. אתייעץ עם הרופא לגבי הטיפות שהזכרת. שוב - תודה! תהלה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו