מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום רב לכל חולי מיסטניה -ריחאן09/11/2008
אני בת 19 ידועה כחולת מיסטניה שש שנים ( מגיל 13 ) קבלתי כלהתרופות והטיפולים ובזמן הזה מקבלת מסטנון פעם כל 3 שעות עם טיפול פלסמה פרזיס בשש השנים של המחלה סבלתי הרבה והתאשפזתי הרבה והונשמתי הרבה בשל קוצר נשימה אפילו אני לא מצליחה ללכת לכן נעזרת בכסא גלגלים
למרות הסבל הרב שעברתי ועדיין עוברת נשארו לי התקווה והרצון לכן סיימתי תיכון וקבלתי תעודת בגרות בציונים מאד טובים למרות שהפסדתי הרבה ועכשיו אני מתכוננת ללימודים אקדמיים אבל מתלבטת בבחירת מקצוע שיתאים המיסטניה הנחשבת קשה אצלי
בסוף מאחלת לכל החולים בריאות בריאות שלמה ואני בטוחה שיבוא היום ונגיד שהיינו חולים ונהפוך דף העבר ונלך לעתיד מלא בריאות
אני מודה למשה שנתן לנו האופציה כדי שנביע על מחשבתנו
בכבוד רב
ריחאן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לריחאן -
ערן משה10/11/2008האם המיאסטניה שלך נחשבת מיאסטניה מולדת? כי הטיפולים בה אחרים.
אם את סובלת מבעיות נשימה האם את משתמשת במכשירי עזר כגון BIPAP ללילה?
אני הייתי חושב על לימודים במקצוע בו אין הרבה פעילות פיזית, באם את מרותקת לכסא גלגלים אז משהו משרדי כגון ראיית חשבון, עריכת דין (יש סעיפים בעריכת דין שלא מצריכים הופעות בבית משפט).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום -
ריחאן10/11/2008מה שהכל הציע עלי הוא ראיית חושבנאות אבל הבעיה שאני לא אוהבת מתמטיקה אני חושבת עכשיו בסוציולוגיה בהאוניבירסטה הפתוחה כי היא נותנת לכל הסטודנטים אפשרות ללמוד בבית וזה פחות מאמץ. מה דעתך ???
האמת שעורכת דין הייתי חולמת עליו לפני המחלה אבל עכשיו לא* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריחאן -
ערן משה10/11/2008מניסיונם של חברים לימודים באוניברסיטה הפתוחה קשים מאד מהרבה בחינות ולוקחים זמן רב, כלומר תואר לוקח יותר מ- 4 שנים. עדיף לימודים באוניברסיטה או מכללה, אם חלמת בעבר להיות עורכת דין ואת יכולה להתקבל ללימודי משפטים מבחינת פסיכומטרי לכי על זה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן משה -
ריחאן10/11/2008אבל גם קשה לחולי מיסטניה לצאת כל יום מהבקר ולחזור בערב וגם האוניבירסטה הכי קרובה שיש בה עריכת דין היא בחיפה זה לוקח שעה בנוסף שכל עורכי הדין חייבים להגיע לבית משפט
??????????????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלריחאן -
ערן משה10/11/2008ראשית נכון צריך ללמוד הרבה שעות, יש גם במכללות אבל לא כל עורכי הדין צריכים להופיע בבתי משפט למשל כאלה המתעסקים בנדל"ן ויש עוד מקצועות שאפשר ללמוד פעמיים שלוש בשבוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלערן משה -
ריחאן10/11/2008איזה עורכי דין שלא מחויבים לרדת לבתי משפט ? מבחינת ציונים יש לי בגרות בציונים טובים הייתי במגמה של ביולוגיה וכימיה וגם יש לי ציון פסיכומטרי 560 ?????????
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)