מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לגל -מור10/11/2008
כשהילד חולה זה הכי קשה!!!!!!! את זקוקה לכל התמיכה!
אתאושש קצת מהיום הקשה שעבר עליי ואשוב במהרה אלייך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לגל -
מור10/11/2008כל סימני המיאסטניה ניכרים בי.
הטיפול והאבחנה מופיע במדריך לחולה. משה פיק השיב לכל שאלותיי במשך שנים ארוכות ותמיד ידע לתת לי את התשובות אינדיוידואלית למצבי.
ככל שתדעי יותר על המחלה כך תוכלי להבין יותר טוב מה בנך עובר..
אני שמחה שנכנסת לפורום כי אני יודעת עד כמה חשוב לילד שאמא תומכת בו ומכירה בבעיותיו..
אשמח לשוחח עימך ,תוכלי לקבל את האימייל שלי ממשה פיק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמור -
גל10/11/2008הי מור !
בני חולה כמעט 7 שנים, ומהר מאוד יצרתי קשר עם משה והייתי במפגש תמיכה די בתחילת דרכינו, כך שאנחנו טוב טוב בעניינים....בפורום אני מגששת מזה כשנה וחצי לערך, לא תמיד פעילה בכתיבה אך בדרך כלל קוראת את התכתובות ומתעדכנת. אבל את צודקת, כשילד חולה זה הכי קשה, במיוחד שיש לו ברקע עוד תוספות אחרות שלדברי הרופאים אינן קשורות למיאסטניה. האם את תהיה במפגש שבוע הבא? אולי שם ניפגש.
להתראות ותודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלגל -
מור11/11/2008אם לא אהיה מאושפזת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)