לגל -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לגל -
    מור
    10/11/2008

כשהילד חולה זה הכי קשה!!!!!!! את זקוקה לכל התמיכה!
    אתאושש קצת מהיום הקשה שעבר עליי ואשוב במהרה אלייך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לגל -

הוספת תגובה

• לגל -

מור
    10/11/2008

כל סימני המיאסטניה ניכרים בי.
    הטיפול והאבחנה מופיע במדריך לחולה. משה פיק השיב לכל שאלותיי במשך שנים ארוכות ותמיד ידע לתת לי את התשובות אינדיוידואלית למצבי.
    ככל שתדעי יותר על המחלה כך תוכלי להבין יותר טוב מה בנך עובר..
    אני שמחה שנכנסת לפורום כי אני יודעת עד כמה חשוב לילד שאמא תומכת בו ומכירה בבעיותיו..
    אשמח לשוחח עימך ,תוכלי לקבל את האימייל שלי ממשה פיק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למור -

גל
    10/11/2008

הי מור !
    בני חולה כמעט 7 שנים, ומהר מאוד יצרתי קשר עם משה והייתי במפגש תמיכה די בתחילת דרכינו, כך שאנחנו טוב טוב בעניינים....בפורום אני מגששת מזה כשנה וחצי לערך, לא תמיד פעילה בכתיבה אך בדרך כלל קוראת את התכתובות ומתעדכנת. אבל את צודקת, כשילד חולה זה הכי קשה, במיוחד שיש לו ברקע עוד תוספות אחרות שלדברי הרופאים אינן קשורות למיאסטניה. האם את תהיה במפגש שבוע הבא? אולי שם ניפגש.
    להתראות ותודה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לגל -

מור
    11/11/2008

אם לא אהיה מאושפזת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו