תזכורת למפגש 18.11.08 -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזכורת למפגש 18.11.08 -
    משה פיק
    11/11/2008

שלום לכולם,

להזכירכם, שבוע למפגש התמיכה ברעננה ! !

המפגש יתקיים ביום שלישי 18.11.2008 בשעה 18:30

משה פיק, הפרחים 32 דירה 3 רעננה.

אישור ומספר מלווים, נא לשלוח לדוא"ל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תזכורת למפגש 18.11.08 -

הוספת תגובה

• טרמפ מתל אביב לרעננה ביום המפגש -

אופטימי
    11/11/2008

האם יש חולה במיאסטניה גרביס שהוא תל אביבי בעל רכב המעונין להגיע למפגש התמיכה של משה ובדרך לקחת טרמפיסטית מסביבת עיריית ת"א. בתודה מראש שרלה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגש תמיכה, משה -

נתן
    11/11/2008

משה שלום רב,

אני מציע, במידה שזה אפשרי להעביר במייל סיכם קצר של עיקרי הדברים שיעלו במפגש קבוצת

התמיכה, לכל חברי הקבוצה,כדי שגם אלה שלא ישתתפו יוכלו להפיק תועלת מהנאמר.

תודה ומפגש מוצלח.

נתן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכום מהפורום -

משה פיק
    11/11/2008

שלום נתן,
    אעשה כמייטב יכולתי לסכם דברים ולעדכן את כולם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סכום מיום הכנס

אופטימי
    23/11/2008

למשה שלום וברכה! אמרת כי תערוך סיכום כל שהוא מיום הכנס בביתך לכל אילו שלא הצליחו להגיע או לא מצאו טרמפ מתאים. בתודה מראש שרלה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיכום המפגש ברעננה 18.11.08 -

משה פיק
    23/11/2008

שלום לכולם,
    במפגש השתתפו 12 חולים ועם המלווים נכחו 24 משתתפים בסה"כ.
    במפגש מסוג זה שאין בו הרצאה של גוף חיצוני אלא שיחה בין הנוכחים, קצת קשה לערוך סיכום.
    המפגש התנהל בסבב של אינפורמציה שכל חולה סיפר על עצמו, על מצב מחלתו וצורת התמודדותו עם המחלה שבכל שלב יכלו האחרים לשאול שאלות הבהרה או להעיר הערות.
    היות ובמפגש מסוג זה משתתפים חולים בדרגות שונות של ידע רפואי ובמצב רפואי שונה אחד מהשני כל המשתתפים מקבלים משהו חדש עבורם ויכולים לקבל משוב על מה שעובר עליהם.
    גולת הכותרת הייתה ד"ר מיכל הרן (המטולוגית, חולת מיאסטניה) שנתנה דעתה בסיום הסבב על הטיפולים והיחס של הנוירולוגים כלפי חולי מיאסטניה שאינם תמיד כפי שאנו כחולים מצפים מהם ובמיוחד לאותם חולים שהם Sero-Neg (ללא נוגדני AChR וללא נוגדני MuSK).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• טרמפ מנתניה למפגש -

משה פיק
    12/11/2008

בקשת עזרה לחולה שאינה ניידת להגיע למפגש ברעננה.
    מי שמגיע למפגש ברעננה ביום ג' 18.11.08 מאזור נתניה יעשה מצווה לחברה בקבוצה שיש לה את כל הסיבות להגיע, אולם אינה ניידת ויצרף אותה לרכבו.

בתודה
    משה פיק ופרי חפץ

************************************************************************************
    פרי חפץ למושה פיק שלום
    אני מאוד רוצה להגיע הייתי רוצה לדעת עם יש מישהו נייד מנתניה שגם נוסע למיפגש אני ישמח להצטרף תודה פרי חפץ אשמח עם תחזייר לי תשובה מה קורה תודה פריי
    למקרה צורך שאין לך את הנייד שליי 052

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מפגש רעננה -

משה פיק
    15/11/2008

לכל משתתפי המפגש ביום שלישי 18.11.2008 (18:30) ברעננה ! !
    לפי תחזית מזג האויר מהיום לגבי יום שלישי כנראה שנוכל לקיים את המפגש בגן הפתוח במקום בתוך הדירה.
    מה שאני מבקש מכם :
    הצטיידו בלבוש מתאים וחמים שמתאים לשבת מחוץ לבית אם רמת הטמפרטורה תאפשר זאת.

מי שעדיין לא אישר בואו , זו ההזדמנות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו