מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תזכורת למפגש 18.11.08 -משה פיק11/11/2008
שלום לכולם,
להזכירכם, שבוע למפגש התמיכה ברעננה ! !
המפגש יתקיים ביום שלישי 18.11.2008 בשעה 18:30
משה פיק, הפרחים 32 דירה 3 רעננה.
אישור ומספר מלווים, נא לשלוח לדוא"ל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר טרמפ מתל אביב לרעננה ביום המפגש -
אופטימי11/11/2008האם יש חולה במיאסטניה גרביס שהוא תל אביבי בעל רכב המעונין להגיע למפגש התמיכה של משה ובדרך לקחת טרמפיסטית מסביבת עיריית ת"א. בתודה מראש שרלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש תמיכה, משה -
נתן11/11/2008משה שלום רב,
אני מציע, במידה שזה אפשרי להעביר במייל סיכם קצר של עיקרי הדברים שיעלו במפגש קבוצת
התמיכה, לכל חברי הקבוצה,כדי שגם אלה שלא ישתתפו יוכלו להפיק תועלת מהנאמר.
תודה ומפגש מוצלח.
נתן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכום מהפורום -
משה פיק11/11/2008שלום נתן,
אעשה כמייטב יכולתי לסכם דברים ולעדכן את כולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסכום מיום הכנס
אופטימי23/11/2008למשה שלום וברכה! אמרת כי תערוך סיכום כל שהוא מיום הכנס בביתך לכל אילו שלא הצליחו להגיע או לא מצאו טרמפ מתאים. בתודה מראש שרלה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסיכום המפגש ברעננה 18.11.08 -
משה פיק23/11/2008שלום לכולם,
במפגש השתתפו 12 חולים ועם המלווים נכחו 24 משתתפים בסה"כ.
במפגש מסוג זה שאין בו הרצאה של גוף חיצוני אלא שיחה בין הנוכחים, קצת קשה לערוך סיכום.
המפגש התנהל בסבב של אינפורמציה שכל חולה סיפר על עצמו, על מצב מחלתו וצורת התמודדותו עם המחלה שבכל שלב יכלו האחרים לשאול שאלות הבהרה או להעיר הערות.
היות ובמפגש מסוג זה משתתפים חולים בדרגות שונות של ידע רפואי ובמצב רפואי שונה אחד מהשני כל המשתתפים מקבלים משהו חדש עבורם ויכולים לקבל משוב על מה שעובר עליהם.
גולת הכותרת הייתה ד"ר מיכל הרן (המטולוגית, חולת מיאסטניה) שנתנה דעתה בסיום הסבב על הטיפולים והיחס של הנוירולוגים כלפי חולי מיאסטניה שאינם תמיד כפי שאנו כחולים מצפים מהם ובמיוחד לאותם חולים שהם Sero-Neg (ללא נוגדני AChR וללא נוגדני MuSK).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטרמפ מנתניה למפגש -
משה פיק12/11/2008בקשת עזרה לחולה שאינה ניידת להגיע למפגש ברעננה.
מי שמגיע למפגש ברעננה ביום ג' 18.11.08 מאזור נתניה יעשה מצווה לחברה בקבוצה שיש לה את כל הסיבות להגיע, אולם אינה ניידת ויצרף אותה לרכבו.
בתודה
משה פיק ופרי חפץ
************************************************************************************
פרי חפץ למושה פיק שלום
אני מאוד רוצה להגיע הייתי רוצה לדעת עם יש מישהו נייד מנתניה שגם נוסע למיפגש אני ישמח להצטרף תודה פרי חפץ אשמח עם תחזייר לי תשובה מה קורה תודה פריי
למקרה צורך שאין לך את הנייד שליי 052* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמפגש רעננה -
משה פיק15/11/2008לכל משתתפי המפגש ביום שלישי 18.11.2008 (18:30) ברעננה ! !
לפי תחזית מזג האויר מהיום לגבי יום שלישי כנראה שנוכל לקיים את המפגש בגן הפתוח במקום בתוך הדירה.
מה שאני מבקש מכם :
הצטיידו בלבוש מתאים וחמים שמתאים לשבת מחוץ לבית אם רמת הטמפרטורה תאפשר זאת.
מי שעדיין לא אישר בואו , זו ההזדמנות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אובססיבים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)