מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- צאטים באינטרנט -יעל ש21/11/2008
הי משה,
רציתי לשאול אותך האם לדעתך זה אפשרי ליצור מצב שבו מי שנמצא זמין (און ליין) באינטרנט יוכל לשוחח עם החולים האחרים הנמצאים און ליין?
אני יודעת שזה אפשרי בFACEBOOK, אולי כדאי שנפתח קבוצה משלנו שם,
אני אשמח על הזדמנות ואפשרות כזו לשוחח ולהתיעץ און ליין,
אשמח לעזור במעט הידע שיש לי בתחום הטכנולוגיה
תודה, יעל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר צ'אטים -
משה פיק21/11/2008שלום יעל ש.
אני אברר עם חולי המיאסטניה בקבוצת התמיכה אם יש מישהו שמתמצא בנושא.
אני נכנסתי מספר פעמים לחדר צ'אט של העמותה האמריקאית (MGNet) ודיי התאכזבתי עקב בעיות תקשורת שונות. מה שידוע לי שהם קובעים שעה מסויימת ביום מסוים או מספר ימים קבועים בשבוע שאז אותם המעוניינים לשוחח נכנסים לאחר שכל אחד נרשם ל "חדר" עם כינוי מסוים.
איני יודע אם בכמות חולים קטנה כמו שלנו הדבר יהיה מועיל וכמה באמת יהיו מוכנים להצטרף היות והדבר דורש התקנת תוכנה במחשב האישי, רישום, החזקת מערכת דיבור ושמע במחשב בבית וכו'* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם יש לכם ביטחון עצמי?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)