מחקר בתל-השומר לתרופה חדשה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחקר בתל-השומר לתרופה חדשה -
    משה פיק
    24/11/2008

שלום לכולם,
    לפני מספר חודשים שאלה חולה על תרופה חדשה שנמצאת במחקר בביה"ח תל-השומר "לטיפול בירידה בחוזק השריר". לא היה לי קצה חוט לבדוק במה מדובר ולכן הנושא לא הוברר סופית.

החולה מצאה תוך עריכת סדר בנירותיה את מספר הטלפון של המחלקה שטיפלה בנושא (היא עצמה לא השתתפה במחקר עקב אי התאמה בגיל המתבקש מהמשתתפים במחקר שהוא 65 ומעלה).

יצרתי קשר עם המחלקה שהתברר שזו מחלקה גריאטרית שיקומית - מחלקת מחקר בביה"ח תל-השומר. שוחחתי עם המחלקה אולם לא קיבלתי תשובה ברורה היות ורק מנהל המחלקה פרופ. אדונסקי מורשה לשוחח על כך והוא נמצא בחופשה שממנה הוא חוזר באמצע חודש דצמבר.

אני אשוב לנושא בזמן המתאים.

שאלתי : האם מישהו יודע משהו בנושא ויכול להאיר את עינינו ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• למשה -

ערן משה
    25/11/2008

ייתכן טיפול לאלצהיימר שחלק מסימניה הוא ירידה בכח השרירים ועייפות כללית בלבד. אני מתעסק בנושא של קשישים יום יום עדיין לא ראיתי אך אחד במחקר הנ"ל ולא ראיתי כל מחלה שהיא רק גריאטרית של חולשת שרירים מסוימת, גם בפרקינסון למרות הנוקשות יש חולשת שרירים.אבל תמיד יש הפתעות, מעניין

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו