חדר צ'אט לחולי מיאסטניה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום
 
  • חדר צ'אט לחולי מיאסטניה -
    משה פיק
    27/11/2008

    שלום לכולם,
    בעוד מספר ימים אני פותח חדר צ'אטים לחולי מיאסטניה בו יוכלו לשוחח (בכתב) כל אותם שנמצאים באותו הזמן ב "חדר".
    התהליך הוא פשוט למדי, מי שמוכן לשוחח יכנס לאתר שאת כתובתו אמסור לכם בקרוב. כל אחד שמעוניין להכנס לחדר ירשום את שמו (או כינוי) ויוכל להכנס. בכניסה לחדר ניתן יהיה לראות רשימה של כל הנמצאים באותו הרגע בחדר וניתן לראות את כל התנהלות השיחות של כולם.

    היות ואנו מכירים כבר אחד את השני בשם או כינוי, אני מציע שנכנס לחדר הצ'אטים עם שם זהה כדי שנדע עם מי אנו משוחחים.

    לפני שאני מוסר לכם את אתר החדר אני מבקש שנקבע איך אנו מעוניינים לנהלו.
    האם נראה לכם לקבוע יום או מספר ימים או כל ימי השבוע בתחום שעות מסויימות שאז ידעו כולם שבזמנים אלה אנו נפגשים בחדר.
    אני מבקש מכל אחד מכם להציע מה שנוח לו ולפי הרוב נקבע מתי אנו נפגשים, באיזו שעה ולמשך כמה זמן.
    אם מישהו מעוניין לשוחח עם מישהו מסוים, הוא כמובן יכול ליצור איתו קשר ולקבוע מתי הם יהיו שניהם בחדר ויוכלו לשוחח אחד עם השני.

    אני מתכוון להפעיל את החדר לתקופת נסיון כדי שנראה את יתרונותיו וחסרונותיו. אני מבקש לא להחליף את החדר עם הפורום שיתרונו בזה שהאינפורמציה אותה אנו מעבירים נשארת ותמיד ניתן לחזור ולעיין בה ואילו בחדר האינפורמציה "נעלמת" לאחר שנאמרה.

    מחכה לתגובותיכם

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חדר צ'אט לחולי מיאסטניה -

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

  • נסיון ראשון לפגישה בחדר צ'אטים -

    משה פיק
    30/11/2008

    שלום לכולם,
    אני מזמין את כולם להפגש בחדר הצ'אטים לנסיון ראשון כדי לבדוק אם כלי זה יעיל ונותן לחלק מהחברים צורת תיקשורת נוספת מועילה.

    סימו לב שהחדר פתוח לכל אחד שרוצה להכנס אליו גם אם הוא אינו חולה מיאסטניה ועלול להיות שיכנסו אליו בזמן שאנו נמצאים בו ויכתבו "דברים שלא לעניין".

    ולכן .............. אני מציע שכל אחד יכנס לחדר בשם שאנו מכירים אותו מהפורום, או חדשים... שיזהו את עצמם ונוכל לשוחח ביניינו ולא לענות לנפשות שעלולות להמצא בחדר למטרות אחרות ועלולות להפריע .

    אני מציע להפגש בחדר ביום רביעי 3.12.2008 בשעה 21:00 ........ ונראה איך זה יתקבל.

    אתר הכניסה לחדר הוא: http://www.chat.beok.co.il/Chat.aspx
    בהצלחה !!

    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

    הוספת תגובה

     

    לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום


שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו