שימו לב ! היום נפגשים בחדר הצ'אט -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימו לב ! היום נפגשים בחדר הצ'אט -
    משה פיק
    03/12/2008

שלום לכולם,
    להזכירכם היום בשעה 21:00 נפגשים בחדר הצ'אט.
    הכנסו בבקשה באתר http://www.chat.beok.co.il/Chat.aspx לחדר התמיכה למיאסטניה באותו השם שאתם נכנסים לפורום כדי שנזהה אתכם.

להתראות !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חדר צ'אטים -

ערן משה
    03/12/2008

לא נראה יעיל,
    נכנסתי אחה"צ מס' פעמים, מסותבבים שם נערים ונערות משועממים ומקשקשים להם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר צ'אט למיאסטניה -

משה פיק
    03/12/2008

שלום ערן,
    אני מודע לכך שזה לא אידיאלי וניסיתי לקבל חדר שרק אנשים שקיבלו אישור יוכלו להכנס, אולם זה לא עובד כך (לפחות באתר זה) ולכן קיבלתי חדר עם שם יחודי וביקשתי מהנכנסים, להכנס עם שמם שאנו כולנו מכירים ולא שמות כינוי חדשים וכאשר נראה מישהו שכותב משהו שלא לעניין והוא אינו ממכריינו...... פשוט להתעלם ממנו ולא להגיב.

פתחתי את חדר הצ'אט לפי בקשה של חולים ופשוט נלמד ונראה אם זה יעיל ונותן משהו נוסף. אם לא אסגור את החדר. בוא ניתן לו צ'אנס ונהיה חכמים יותר בעוד מספר שעות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חדר צאטים -

מיכל-עליסה
    04/12/2008

היה בהחלט ניסיון מעניין.
    אני חושבת שכל הכבוד למשה שהוא "הרים את הכפפה".
    יש בהחלט יתרון בכך שאתה "מדבר" עם מישהו ומקבל תגובה מיידית (אם כי זה יותר מעייף, מאשר לכתוב כמו כאן בזמנך החופשי).

אני בעד להמשיך את הניסיון הזה.

מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו