מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- היי -בתיה-05/12/2008
הייתי מבקשת לדעת האם מישהו מהחולים שמתקשה בהליכה משתשמש באמצעי עזר כלשהו כמו מקל הליכה או אמצעי עזר אחר.
תודה בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אמצעי עזר -
מיכל-עליסה06/12/2008שלום בתיה,
אפילו כסא גלגלים.
אין לך במה להתבייש
מה שאת מרגישה שעוזר לך פשוט תשמשיי בו.
יש לנו מזל שאנחנו חיים במאה העשרים ואחת
ויש לנו אמצעים טכנולוגיים מדהימים.
במשך שלוש שנים, אני ניסיתי לעשות הכל "לבד"
העדפתי להגיע לכל מקום עם "הלשון בחוץ" ורק לא להשתמש באמצעי עזר, שיראו שיש לי בעייה.
קודם כל הסתבר לי, שראו גם ככה.
חוץ מזה בזבזתי המון אנרגיה מיותרת שיכולתי לנצל אותה לדברים יותר חשובים.
מה שחשוב בסופו של דבר זה ה"מה" ולא ה"איך"
ואם את שלמה עם מה שאת עושה
גם אחרים יקבלו את זה ככה.
מקווה שעניתי לשאלתך,
שבת שלום
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה על העידוד.......... -
בתיה06/12/2008תודה על העזרה והעידוד .
נכון אין צורך להתבייש אם צריך להשתמש במקל הליכה למשל בעיקר אם זה עוזר .
בריאות לכולם,
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה לבתיה (מזל) -
משה פיק06/12/2008שמי משה מזל אני עובדת בחצי משרה +ביקורי בית במסגרת עבודתי ברווחה.אני מנהלת חיים נורמליים בהחלט פרט לעובדה שלאחרונה אני סובלת מאד מבעיות ברכיים.[נתמכת במקל הליכה] ומוגבלת מאד בניידות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)