לערן משה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לערן משה -
    ריחאן
    07/12/2008

את ספרת לי שאת מכירה חברות שלומדות בהאוניברסטה הפתוחה אני אהיה מודה לך אם תוכלי שנצר קשר ביחד כי אני מעונינת להתחיל בסמסטר (ב) ורוצה להתייעצ אתם ( כי עוד שלושה שבועות מסתיימת ההרשמה )
    nmch cnhxybhv na,pr utbh nts anjv czv ut, nv akhnl ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לערן משה -

הוספת תגובה

• לריחאן -

ערן משה
    07/12/2008

מצבי על הפנים כרגע. מכיר את מכללת עמק יזרעאל אבל לא יודע באם לומדים שם משפטים, למדתי שם בעבר מנהל מע' בריאות. בנוגע לאוניברסיטה הפתוחה, הכרתי אנשים שלמדו שם בעבר, כרגע כבר לא ואמרו שזה מאד מאד קשה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריחאן

- אורית
    08/12/2008

ריחאן שלום, לידעתך, בעמק יזרעאל לא לומדים משפטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לריחאן

- אורית
    08/12/2008

בהמשך להודעה קודמת, מכללה המלמדת משפטים בצפון הינה מכללת צפת. לפי מיטב ידיעתי, השנה הם התחילו במשפטים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו