עצות לאחרים -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצות לאחרים -
    מיכל-עליסה
    08/12/2008

כל אחד מאיתנו יודע הכי טוב מה קורה לו ומה נכון בשבילו. יחד עם זה לכולונו יש רגעים של תסכול, ייאוש ורצון שמישהו יעזור לנו לפתור את הבעיות והקשיים שמלווים את ההתמודדות עם המחלה.
    אנחנו מקבלים אינספור עצות מחברים, בני משפחה שכנים, רופאים וכל אלו שדורשים את טובתנו, וגם מחולים אחרים שמתמודדים עם דברים דומים.
    בהרבה מקרים העצות עוזרות לנו ומועילות, אבל האם הן גם יכולות לעשות את ההיפך, האם הן יכולות לבלבל אותנו, לרפות את ידינו, לגרום לערעור של הבטחון שלנו בעצמנו או באלו שעוזרים לנו? ואיך אנחנו יכולים "לסנן" ולבחור את הדברים שכן עוזרים לנו, מבלי לקחת את אלו שלא? בבחינת רימון מצא, תוכו אכל, קליפתו זרק.
    ואיך אנחנו יכולים לעזור בעיצה לאחרים, מבלי לפגוע או להזיק, למרות כוונתוניתו הטובות?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצות לאחרים -

הוספת תגובה

• למיכל עליסה -

מיכל
    08/12/2008

צודקת בהחלט,
    שישנם מצבים שבהם אנשים נעזרים בעצות של אחרים ופועלים לפיהם בין אם לטוב או לרע. אך על כך כבר אמר משה ובצדק שאין להפעיל מאחד לשני ואין מחלה או אדם שדומה לשני ולכן יש לשמוע אך לעשות נכון לגבי כל אחד בנפרד.
    אני יכולה להגיד שלי צפציפית הפורם עזר בהרבה מקרים שעמדתי חסרת ידע מה לעשות הלאה.
    לי אישית לא נעים לפנות עם כל שאלה לרופא ולכן נדחו דברים לפעמים גם שבועות בעוד שכאן היה לי נוח לשאול ולקבל ברוב המקרים תשובות שמהם ידעתי לפחות מה לעשות הלאה. ובהחלט יאמר לזכותם של משה וערן משה שהם תמיד עונים ומשתדלים להפנות במקרה הצורך הלאה אך ברור שכל אחד צריך לקחת אחריות על עצמו גם אם זה נמאס קשה וכדומה ותאמיני לי אני יודעת על מה אני מדברת כי כרגיל קורים כמה דברים במקביל שממש לא ברור לי מתי הדברים יעצרו.
    לילה טוב ומקווה שלכולם יהיה טוב יותר
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו