מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלום לכל חולי מיסטניה שנכנסים לחדר-ריחאן11/12/2008
אתמול באמת היה מאד נעים לשוחח אתכם כי כל אחד ממנו מרגיש מה האחר סובל
הבעיה שלי שאני הולכת לישון מוקדם לכן אני רוצה להציע אם נכנס לחדר צט יותר מוקדם בשעה מה דעתכם ???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חדר הצאטים -
- בתיה11/12/2008אני בניגוד לריחאן חושבת שצריך להכנס לחדר הצאטים דווקא יותר מאוחר מהשעה 21:00 אני לא מספיקה אף פעם להכנס לחדר הצאטים בשעה זו ובשעה יותר מאוחרת כמו למשל בשעה 23:00 כבר אין אף אחד מוכר מהפורום. (אני מציפורי הלילה שיש להם נדודי שינה ) .
בתיה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשעת מפגש בחדר הצ'אטים -
משה פיק11/12/2008שלום לריחאן, בתיה ולכולם,
זה היה ברור לי מראש שלא כולם (אותם שמעוניינים) יוכלו להפגש באותה השעה בחדר ולכן הסברתי שהחדר פתוח כל הזמן (ללא הפסקה) ומי שמעוניין לשוחח ביום מסוים ובשעה מסויימת, מה שהוא צריך זה פשוט להכניס הודעה בפורום ומי שיהיה מעוניין יכנס באותה שעה.
גם כך ההענות לשיחה אינה "בשמיים" והמכסימום שהיו באותו הזמן החדר היה 10 משתתפים (מתוך 166).
החדר לרשותכם, השתמשו בו לפי צורכייכם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)