שלום לכל חולי מיסטניה שנכנסים לחדר-

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלום לכל חולי מיסטניה שנכנסים לחדר-
    ריחאן
    11/12/2008

אתמול באמת היה מאד נעים לשוחח אתכם כי כל אחד ממנו מרגיש מה האחר סובל
    הבעיה שלי שאני הולכת לישון מוקדם לכן אני רוצה להציע אם נכנס לחדר צט יותר מוקדם בשעה מה דעתכם ???

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• חדר הצאטים -

- בתיה
    11/12/2008

אני בניגוד לריחאן חושבת שצריך להכנס לחדר הצאטים דווקא יותר מאוחר מהשעה 21:00 אני לא מספיקה אף פעם להכנס לחדר הצאטים בשעה זו ובשעה יותר מאוחרת כמו למשל בשעה 23:00 כבר אין אף אחד מוכר מהפורום. (אני מציפורי הלילה שיש להם נדודי שינה ) .

בתיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שעת מפגש בחדר הצ'אטים -

משה פיק
    11/12/2008

שלום לריחאן, בתיה ולכולם,
    זה היה ברור לי מראש שלא כולם (אותם שמעוניינים) יוכלו להפגש באותה השעה בחדר ולכן הסברתי שהחדר פתוח כל הזמן (ללא הפסקה) ומי שמעוניין לשוחח ביום מסוים ובשעה מסויימת, מה שהוא צריך זה פשוט להכניס הודעה בפורום ומי שיהיה מעוניין יכנס באותה שעה.
    גם כך ההענות לשיחה אינה "בשמיים" והמכסימום שהיו באותו הזמן החדר היה 10 משתתפים (מתוך 166).
    החדר לרשותכם, השתמשו בו לפי צורכייכם.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו