למשה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשה -
    מיכל
    16/12/2008

בצורה יוצאת דופן ו"מעניינת" זו הפעם השניה שבה נרשמת הודעה ומשום מה נעלמת לאחר מכן.
    וכן אני מכירה את צורת הפורום שבה הודעה חדשה מורידה הודעה קודמת. אין לי כל כוונה להכנס לאיך דווקא הודעות מסוימות נ"עלמות" אבל אם הפורום לכולם אז מן הראוי היה לפחות לתת להודעה להשאר במקומה.
    וכן הימים האחרונים גם כך לא הכי סימפטים אז לפחות תשובות מכאן חיכיתי לקבל .אבל כבר אמרו חכמים ממני "כגודל הציפיה כך גודל ההאכזבה"
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למשה -

הוספת תגובה

• הודעה שנמחקה (מיכל) -

משה פיק
    16/12/2008

שלום מיכל,
    אני מחקתי לפני כחצי שעה הודעה תחת השם מיכל.... ואני רוצה להסביר.

קיימת הודעה תחת השם מיכל-עליסה עם כותרת
    " סכנה בהימנעות מהשמש,חוסר ויטאמין D- מיכל-עליסה "

מספר דקות לאחריה הופיעה הודעה נוספת בשם:
    " סכנה בהימנעות מהשמש,חוסר ויטאמין D- מיכל "

תוכן שתי ההודעות ...... היה זהה ! ! !

החלטתי שאין הגיון ששתי ההודעות יופיעו וההבדל בינהם הוא השולח : מיכל או מיכל -עליסה.
    לפי התוכן החלטתי שהשולחת (את שתי ההודעות עם התוכן הזהה) היא מיכל-עליסה ....... ואם במקרה אני טועה ..... את תתקני אותי .

האם לזה את מתכוונת כאשר את אומרת שנמחקה הודעה ??

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה -

מיכל
    16/12/2008

ההודעה שאני כתבתי כלל לא היתה תחת אותה כותרת . אלה היתה מיועדת לכולם ולמיכל עליסה והיא זו שנמחקה. ויותר מכך לאחר ששלחתי הסתכלתי בפורום והיא בפירוש הופיעה שם בכותרת שאמרתי ולא שום דבר אחר. אני מודה שהימים האחרונים קשים ואפילו קשים מידי ופה מצאתי את המקום שנוח למצוא בו תשובות ולכן זה הרבה יותר מאכזב.
    מיכל

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל -

משה פיק
    17/12/2008

שלום מיכל,
    עלול להיות שקיימת בעיה מסוימת בניהול תכנת הפורום ואני רוצה לברר זאת עם האחראים על תחזוק המערכת. לכך אני צריך את עזרתך.
    הכניסה שאני נכנס לפורום היא שונה מהכניסה שכל האחרים נכנסים ועלול להיות שמה שאת רואה ומה שאני רואה באותו הזמן הם דברים שונים. היה מצב לפני מספר חודשים שראיתי בלבול מסוים מהכוון שאני נכנס (כותרת שאינה מתאימה לתוכן) מסרתי על כך למתחזקי האתר ומאז הכל התנהל כשורה. בזמן האחרון ראיתי שהכותבים שמשתמשים ב " (גרשיים) מופיעים מספר אותיות באנגלית שנקראים Control Cod. כאשר אני מהכוון שלי מתקן אותם זה יוצא בסדר.
    התקלות הללו חוזרות על עצמן ויש לטפל בהן , אולם אני מסוגל רק לדווח עליהם ולא לתקנם.

כנראה שזו תקלה, אני אדווח לאנשי התכנה ואני מקווה שהתקלה לא תחזור שוב. כדי לתת להם פרטים מדוייקים אני רוצה לשאול אותך:
    האם ההודעה שלך שנמחקה הייתה תשובה להודעה של מיכל-עליסה ?
    האם ההודעה היתה בהמשך להודעה של מיכל-עליסה או שכתבת אותה תחת "הודעה חדשה" ?

כתבי שוב את הודעתך ואני העקוב אחר השוויון בין הכניסות השונות למערכת.

אני מצטער על עוגמת הנפש אולם טוב שאת מתלוננת על כך, אחרת לא הייתי יודע על התקלה ועלול להיות שעוד מספר הודעות "נעלמות" בצורה זו שאיני יודע עליהן.

מיכל, קחי בחשבון שזו מערכת מחשב ועלולות להיות בו תקלות מסוגים שונים. אין לך שום סיבה לחשוש שמישהו מוחק הודעות שלך בכוונה.
    הודעות שנמחקות הן עם התוכן המיועד לפגוע במישהו או שמיועד לפרסומת ולא למטרה שבה מנוהל הפורום שהוא - תמיכה. וכפי שידוע לי , מאז שהוקם הפורום נמחקו שתי הודעות בלבד.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו