מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- למשה ולערן משה -מיכל17/12/2008
בוקר טוב,
תודה רבה על ההתיחסות. וכן התשובות עוזרות המון ונותנות כיוון לאיזה דרך להמשיך ללכת. עשיתי כבר צילומים+סיטי ולא נמצא תימוס מוגדל והוא בכל זאת מתעקש על צילום חוזר.
הבדיקות אצל רופא הריאות נעשו הומנם אחרי הצהרים אך אחרי מנוחה ובדיקת MVV נעשתה לאחר מאמץ של כמה ד'ק הליכה. רק שאתמול גם כמה דקות נראו המון.
מקווה לשיפור ומהר לכולם יום טוב
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר למיכל -
ערן משה17/12/2008יש הטוענים כי יש לבצע ניתוח לכריתת התימוס גם במידה והוא מנוון, לפי הנוירולוגית הקודמת שלי (שאני ד"א מאד מעריך את דעותיה אך יש בעיה עם הממונים עליה ולכן עזבת אותה, כמו כן היא לא מאמינה בסלספט לדבריה נעשה סימפוסיון ענק בארה"ב לפני כשנתיים בנושא והיו כאלה שתמכו בכך ותהחיל ניסיונות בכך.
היא שאלה אותי בזמנו האם אסכים לכך, תשובתי הייתה שאם הייתי בטוח שזה יעזור היתי עובר את הניתוח המסובך הנ"ל, אני אומר מסובך כי זה כלול בהתעסקות בתוך החזה גם במידה וזה נעשה דרך טלוויזיה והשיקום לחולה כמוני עם בעיות נשימה עלול להיות ארוך וממושך עם סכנה להיות עם טרכיאוסטומיה למשך זמן ממושך ולכך אני לא מוכן. כך שאל תתני לרופאים למשוך אותך לבצע דברים מיוחדים בעיקר ניתוח (כל ניתוח בהרדמה כללית הוא מסוכן כשלעצמו).
דבר נוסף- אני מאד מקווה שאת לא עושה סי. טי חזה עם חומר ניגוד כי הוא עלול להחמיר את מצבך,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמיכל, המשך-
ערן משה17/12/2008דרשי MRI בטענה כי חומר היגוד המוזרק בסי. טי מחמיר מיאסטניה ואל תסכימי לבצע ציומים לשווא. כל צילום סי טי חזה שווה בערך ל- 700 צילומי חזה רגילים- חשבי על הקרינה. כך שאם ביצעת אחד זה מספיק ודי, את לא שפן ניסיונות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם מכורים לאינטרנט?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)