למשה ולערן משה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• למשה ולערן משה -
    מיכל
    17/12/2008

בוקר טוב,
    תודה רבה על ההתיחסות. וכן התשובות עוזרות המון ונותנות כיוון לאיזה דרך להמשיך ללכת. עשיתי כבר צילומים+סיטי ולא נמצא תימוס מוגדל והוא בכל זאת מתעקש על צילום חוזר.
    הבדיקות אצל רופא הריאות נעשו הומנם אחרי הצהרים אך אחרי מנוחה ובדיקת MVV נעשתה לאחר מאמץ של כמה ד'ק הליכה. רק שאתמול גם כמה דקות נראו המון.
    מקווה לשיפור ומהר לכולם יום טוב
    מיכל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    למשה ולערן משה -

הוספת תגובה

• למיכל -

ערן משה
    17/12/2008

יש הטוענים כי יש לבצע ניתוח לכריתת התימוס גם במידה והוא מנוון, לפי הנוירולוגית הקודמת שלי (שאני ד"א מאד מעריך את דעותיה אך יש בעיה עם הממונים עליה ולכן עזבת אותה, כמו כן היא לא מאמינה בסלספט לדבריה נעשה סימפוסיון ענק בארה"ב לפני כשנתיים בנושא והיו כאלה שתמכו בכך ותהחיל ניסיונות בכך.
    היא שאלה אותי בזמנו האם אסכים לכך, תשובתי הייתה שאם הייתי בטוח שזה יעזור היתי עובר את הניתוח המסובך הנ"ל, אני אומר מסובך כי זה כלול בהתעסקות בתוך החזה גם במידה וזה נעשה דרך טלוויזיה והשיקום לחולה כמוני עם בעיות נשימה עלול להיות ארוך וממושך עם סכנה להיות עם טרכיאוסטומיה למשך זמן ממושך ולכך אני לא מוכן. כך שאל תתני לרופאים למשוך אותך לבצע דברים מיוחדים בעיקר ניתוח (כל ניתוח בהרדמה כללית הוא מסוכן כשלעצמו).
    דבר נוסף- אני מאד מקווה שאת לא עושה סי. טי חזה עם חומר ניגוד כי הוא עלול להחמיר את מצבך,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למיכל, המשך-

ערן משה
    17/12/2008

דרשי MRI בטענה כי חומר היגוד המוזרק בסי. טי מחמיר מיאסטניה ואל תסכימי לבצע ציומים לשווא. כל צילום סי טי חזה שווה בערך ל- 700 צילומי חזה רגילים- חשבי על הקרינה. כך שאם ביצעת אחד זה מספיק ודי, את לא שפן ניסיונות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו