בדיקת דם..... -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בדיקת דם..... -
    שרית
    18/12/2008

למשה שלום לאחר חיפושים רבים באתר הבנתי שאתה כנראה תדע להגיד לי מה אומרות בדיקות הדם שלי .
    הבדיקות התבצעו עקב תחושה של סחרחורות וחולשה במהלך היום או פעילות.

זה מה שנכתב
    ‎הקיט לקביעת נוגדנים ל
    מזהה נוגדים לקולטנים משני
    .Foetal type 2.Adult type
    Neurol. 44, 657-664,1998.
    בבקשה תסביר לי מה זה אומר.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בדיקת דם..... -

הוספת תגובה

• בדיקת דם -

משה פיק
    18/12/2008

שלום שרית,
    האינפורמציה שאת שולחת אינה ברורה לשם מה נשלחה בדיקת הדם.
    מה החשד של הרופא ?
    את יכולה לשלוח אלי את תשובת בדיקת הדם לפקס 09-7727669 ואראה אם אני יכול לעזור לך
    או ליצור איתי קשר בטלפון 09-7727060

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה -

שרית
    20/12/2008

למשה שלום
    נשלחתי לבצע בדיקות דם כיוון שהתלוננתי על סחרחורות וחולשה. הנירולוגית שלחה אותי לבצע בדיקות דם וCT מוח ו EMG

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בדיקות דם -

משה פיק
    20/12/2008

שלום שרית,
    כפי שעניתי לך, תשובת בדיקת הדם אינה מודפסת נכון ואיני מבין מה קשור למה, ולכן ביקשתי שתשלחי את דף התוצאה בפקס.
    שרית, האם את חולת מיאסטניה או שהנוירולוגית חושבת בכיוון ולכן שלחה אותך לבדיקת דם, CT ו EMG ?
    אם יש לרופאה שלך חשד למיאסטניה ואת עומדת לעבור CT, אני מציע לא להשתמש ביוד כחומר ניגודי היות ואם אכן יש לך מיאסטניה המצב עלול להחמיר.

אני מציע שוב: פקס או טלפון לבירור.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה (המשך הודעה קודמת נסגר בטעות)-

שרית
    20/12/2008

למשה שלום -
    נשלחתי לבצע בדיקות דם כיוון שהתלוננתי על סחרחורות וחולשה. הנירולוגית שלחה אותי לבצע בדיקות דם וCT מוח ו EMG ודופלר עורקי צאוור כדי לשלולל PTOSIS ולשלול MYASTHENIA OCCULAR MUSCULAR DYSTROPHY
    בדיקת דם ACETYLCHOL.RECEPT.Ab תוצאה 0.1 בגדר הנורמה אך עם הערה: הקיט לקביעת נוגדנים ל RC מזהה נוגדנים לקולטנים משני Foetal type 2. adult type Neurol.44 657-664 1998.
    CT יצא תקין למעט גוש תת עורי פריאטלי משמאל כ- 2 ס"מ בנוכחות כתמי CAFE AU LAIT באבחנה מבדלת גם נוירופיברומה. (נגרם לפני מספר שנים בגלל חבלה).
    בבדיקת ה - EMG היתה עבורי מאוד קשה לאחר שהיא עשתה את הבדיקה ביד היא רצתה לבצע את הבדיקה בפנים וסרבתי . ההערות שלה היו:
    Interpretation and Conclusions:NORMAL DECREMENT TEST: NORMAL QEMG OF TEE LT. ORBICULARIS OCULIM.
    Conclusions: REPETITIVE STIMULATION NO PRODUCED MY ASTHENIC RESPONSE: QEMG - STUDY OF THE LT. ORBIC.OCULI.NO SHOWED MYOPATHIC CHANGES
    בבדיקת הדופלר הכל היה תקין.
    בדרך כללל אני אישה בריאה מתאמנת ורק לאחרונה התחילו החושלות והסחרחורות.והן באותו לסרוגין.
    אשמח אם תוכל לתת לי קצת מידע ומה אומרות התוצאות יש לי פגישה נוספת אצל הנירולוגית רק בסוף החודש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תשובות בדיקת דם -

משה פיק
    20/12/2008

שלום שרית,
    לצערי איני מסוגל לתת לך תשובות על כל הבדיקות שעברת, מה שאני כן יכול לאמור הוא:

תוצאה של 0.1 בבדיקת דם לנוגדנים, היא תוצאה גבולית שמצריכה בדיקה נוספת (כל תוצאה שהיא מתחת ל 1.0 היא גבולית) אולם, גם אם הבדיקה אינה חיובית, זה עדיין אינו אומר שאין לך את המחלה. ישנן בדיקות נוספות.

בדיקת EMG שהרופאה שלך רוצה לבצע בפנים יכולה להיות בדיקת SFEMG ואם זו מטרתה אני הייתי מציע לבצע בדיקה כזו רק אצל פרופ. שדה בביה"ח וולפסון - חולון

כאשר את מדברת על חולשה, מה הם הסימפטומים שאת חווה ובאיזה איברים.

אני מוכל לשלוח קצת אינפורמציה אם תספקי לי כתובת Email

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• למשה תודה -

שרית
    20/12/2008

למשה
    תודה על התשובות המהירות.
    תחושת החולשה והסחרחורות אינה מתבאטת דווקא איבר מסויים זו חולשה כללית של הגוף וצורך לעשות הפסקה ולשבת.
    רציתי לדעת מהי הדרך לשנות את רמת הנוגדים אם יש .
    בנוסף האם יש דרך להעביר לך את כתובת האיימל שלי אך לא בפורום???
    תודה
    ושיהיה שבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשרית -

משה פיק
    20/12/2008

שלום שרית,
    את יכולה לשלוח לי את הדוא"ל שלך לכתובתי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו