מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תג חניה לנכה -משה פיק18/12/2008
שלום לכולם, במיוחד לאותם שמחזיקים בתג נכה.
לשם מאבק בזיוף תגי החניה, הוחלט להחליפם, והיום הזה הגיע.
לידיעתכם : מיום 1.1.2009 כל התגים הישנים בטלים.
התג החדש מגיע בדואר, הוא בגודל של "כרטיס אשראי" , הוא ניתן לתקופה של 4 שנים ויחודש אוטומטית ללא צורך בפניה לרשות הרישוי.
היום קיבלתי את התג החדש ואני ממליץ לאותם שלא קיבלו להודיע למשרד הרשוי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תו חניה -
בתיה-18/12/2008גם אני קיבלתי היום את התו החדש הוא בגודל כרטיס אשראי השאלה היא איך שמים אותו שייראה ע"י פקח התו הקודם היה גדול ואפשר היה לניילן אותו ולהניח אותו בחזית של הרכב מה עושים עכשיו? יש למישהו רעיון.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתו חניה -
ערן משה18/12/2008מצוין לשים אותו בחלון הימני או בחלק בימני של השמשה הקדמית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתו חניה -
בתיה-19/12/2008את תו החניה יש לשים בצד שמאל של הרכב - לפי האיגרת המצורפת ולא בצד ימין כפי שכתבת.
אבל אני שואלת משהו אחר מאחר והתו הוא קטן מהתו הקודם הוא בגודל כרטיס אשראי איך אפשר לשים אותו בצורה כזו שפקח או שוטר יראה אותו .
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאיפה שמים את תג החניה ? -
משה פיק19/12/2008לאמור את האמת, זה דיי לא ברור היכן וכיצד לשים את התג.
אני מצטט : "את תג החניה יש להצמיד לחלון הקידמי מצד שמאל של הרכב או בחלון הצדדי בצד הנהג "
מה שאני מבין מזה שצריך להצמיד אותו מול הנהג (צד שמאל של הרכב, כפי שאני מבין הוא מנקודת מבטו של הנהג) על ההחלון הקדמי (בצד שמאל) או על החלון הצדדי שליד הנהג.
איך תולים כרטיס מפלסטיק בגודל כרטיס אשראי על חלון צדדי, כאשר החלון לעיתים נפתח כולו, למשרד התחבורה פיתרונים !* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמתקן לכרטיס האשראי - תג החניה -
שירלי23/12/2008קראתי בפורום הנכים שיש להשיג מתקן פלסטיק קטן הנצמד לחלון ובו אפשר להציב את הכרטיס.
הבעיה היא שעדיין לא מצאתי חנות שמוכרת מתקן כזה...
עד אז כדאי לדעתי לשים את כרטיס האשראי הזה בתוך ניילונית ולהצמיד לחלון בצד שמאל בעזרת מסקנטייפ.
חג חנוכה שמח לכולם, תרגישו טוב ותהנו מההתכרבלות מתחת לשמיכות כשיש גשם בחוץ...
שירלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)