התקפי חרדה -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התקפי חרדה -
    אתי
    22/12/2008

האם יש משהו שלוקח תרופות נוגדות חרדה? לאחר שכמעט נפלתי ברחוב נכנסתי להתקף פחד נוראי ומאז אני לא מעיזה לצאת מהבית ללא ליווי של בן משפחה.שמעתי שרוב תרופות נוגדות חרדה אסורות לנו.
    האם יש תרופות שמותרות לחולי מיאסטניה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התקפי חרדה -

הוספת תגובה

• ההבדל בין חרדה לפחד הגיוני -

עליסה
    22/12/2008

שלום אתי,

אני לא יודעת הרבה עלייך או על המחלה שלך, או מה בדיוק קרה שגרם לפחד שלך, אבל אולי הוא מוצדק?

ילד קטן נוגע במשהו חם ומקבל כוייה. בפעם הבאה הוא יפחד, ולא ייגע יותר.
    מנגנון הפחד, הוא מנגנון שנועד להגן עלינו. בלי מידה סבירה של פחד, אנחנו עלולים אפילו למות.

האם הנפילה שלך ברחוב הייתה באמצע הכביש והיית עלולה להדרס? אולי באמת עד שהמצב שלך ישתפר את זקוקה לליויי של מישהו?

עליסה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• נוגדי חרדה -

ערן משה
    22/12/2008

אתי שלום אני לוקח קסנקס בתחילה חשבו שבעיות הנשימה שלי בלילה הן בגלל חרדה, מה שלצערי ה רב התברר כלא נכון, אך הקסנקס עוזר לי להירדם.
    ההבדל בין חרדה כמו שעליסה אומרת שחרדה היא ממשהו לא ידוע במדויק, כמו אם אני אעשה א ב יקרה ג' או ד, כמו אם אני אלך שם ואפול אז אדרס, פחד הוא ממשהו ממשי שקרה כבר בעבר, בד"כ, לכן באם נפלת ברחוב וזה השאיר עלייך את חותמו העמוק שהוא פחד, נוגדי חרדה אומנם יכולים להוריד מעט את הפחד, אך לחולי מיאסטניה הם יכולים להחמיר מעט את המחלה, תלוי במינון כי הם גורמים לחולשה כללית ועייפות, לדעתי קסנקס הוא הפחות "מזיק" במקרה שלנו, אך זכרי על כל חולה התרופה משפיע אחרת, אז מה שהייתי מציע ליטול אחד או שניים, להישאר בבית ולראות את ההשפעה ואז לראות איך ההשפעה ולהחליט

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו