אני כל כך מותשת

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני כל כך מותשת
    -שלגיה
    07/01/2009

שאני מתלבטת אם יש לי מספיק כוח מחר בכלל ללכת לפלסמפרזיס. :-( למרות שאני כבר בקושי מרימה את הידיים. אוף. עדין לא למדתי לחיות בשלום עם המיאסטניה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אני כל כך מותשת

הוספת תגובה

• על הרמות והורדות ידיים -

עליסה
    08/01/2009

יום אחד, כשהרגשתי כמוך, ובקושי יכולתי להרים את הידיים, חשבתי שבעצם זה מצויין.
    אני לא אחת שמרימה ידיים בקלות, ממילא.
    והמשכתי להלחם

כשהנוירולוג שטיפל בי במשך כמה שנים, אמר ש"אין לו יותר מה לעשות". אחרי שעברתי את שלב הייאוש והדיכאון, כתבתי לו אי-מייל, שאני מאוד מצטערת שהוא כבר הרים ידיים, אבל אני עדיין לא, ושאולי אני יותר מדי אופטימית, אבל אני בטוחה שיש מישהו בעולם שכן יידע מה לעשות.

בהקשר לזה חשבתי, איזה כיף לנוירולוגים, הם בטח מרגישים נורא חזקים. כל היום הם עסוקים ב"הורדות ידיים" עם אנשים חלשלושים.

בכלל בזמן האחרון אני חושבת שהם אנשים מעוררי התפעלות: לפחות מנסיוני במפגשים איתם, הסתבר לי שרבים מהם סובלים מקוצר נשימה במאמץ, מתקשים לעשות ביקור במחלקה בגלל שקשה להם אחרי כמה זמן ללכת, לדבר ולנשום, וגם בדרך כלל מאוד מתעייפים באמצע המרפאה שלהם, והם לא מתלוננים על זה, ואפילו לא פונים לרופא. בסך הכל הם מציינים את זה בפני החולים שלהם מדי פעם.

בקיצור אל תוותרי,

מקווה שהפלסמה פארזיס תעבור בשלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• וואו, תודה רבה!

-שלגיה
    08/01/2009

כתבת לי נהדר, עודדת אותי, גם חייכתי בזכותך. אני שומרת לי את מה שכתבת כאן, לרגעים קשים אחרים שבטח יבואו לפעמים, וכמו שאמרת לי - לא ארים ידיים. הפלסמפרזיס היה מצוין, הכי מהיר וקל שהיה לי מעודי. שבת שלום, ושוב, תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שמחה -

עליסה
    09/01/2009

במשך השנים הלא קלות שעברו עלי, מצאתי שכתיבה, חוש-הומור, וגם אם אפשר לעזור לאחרים, זה מה שנותן כוח להמשיך.

אחרת, אפשר בקלות לשקוע בייאוש, ולרצות להיעלם לאיזה אי-בודד.
    (ואין מה לעשות, גם זה קורה לפעמים).

אני שמחה שהפלסמהפארזיס עברה בקלות יחסית.

ואם את צריכה שוב עידוד,
    אז זה בהחלט המקום למצוא אותו.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו