שימוש בסמים קלים -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בסמים קלים -
    אלמוני
    15/01/2009

שלום לכולם
    האם שימוש מועט בעישון צמח הקאנביס(גראס)
    יכול ליצור איזו שהיא בעיה או תופעת לוואי, מעבר להשפעת השימוש כנגד היותי חולה מיאסטניה
    אשמח לתשובה.
    תודה ויום טוב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בסמים קלים -

הוספת תגובה

• תופעת לואי אפשרית

-שלגיה
    15/01/2009

ביקור של משטרת ישראל,
    ואירוח בפנסיון הלא-נעים שלהם.

ככל הידוע לי, עישון סמים קלים אינו חוקי במדינת ישראל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קאנביס -

ערן משה
    15/01/2009

ככל הידוע יש פגיעה מוחית בשימוש לאורך זמן גם בסמים קלים, אם אינך סובל מכאבים עזים כרוניים, למעט מכך שהינך רוצה להזיק לעצמך לדעתי אין בעיה עם מיאסטניה. האמת לא ברור לי למה אתם משתמשים בזה, הרי זה לא עושה כלום, בולשיט שלם, סליחה על ההרצאה הקצרה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• :-)

-שלגיה
    15/01/2009

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מריחואנה לשימוש רפואי -

משה פיק
    15/01/2009

שלום אלמוני,
    למרות שזה נראה הזוי קיימים ניצנים שהסם מקבל לאט לאט הכרה ואישורים לשימוש במחלות שונות, כולל מיאסטניה גרביס.

בשנת 2005 נתקלתי במאמר שמציין שבמדינת קליפורניה - ארה"ב הסם הוא חוקי וניתן עם מרשם (בתהליך מסוים) לחולי מיאסטניה בצורה חוקית . הטיפול בסם הוא לא ישירות לטיפול במחלה אלא כנגד תופעות לוואי מסוימות.

באנגליה קיים תהליך נוסף של הספקת מריחואנה בצורה חוקית לחולים.

ואפילו בארץ ישנו אדם בודד שמגדל מריחואנה בצורה חוקית שמגדל בכמות קבועה (מפוקחת)לשימוש עבור הספקה לחולים.

באחד מהמאמרים קראתי שהצמח אינו מסופק בצורתו הטיבעית אלא עובר תהליך מסוים שמנטרלים ממנו את החלק הממכר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מריחואנה רפואית -

ערן משה
    16/01/2009

לתקנך משה בארץ יש הרבה אנשים המקבלים זאת כטיפוול נגד כאבים כגון מח' סרטן ואפילו פיברומיאלגיה, כמו כן התברר כי לנ"ל תופעות המועילות בטיפול באסטמה, אם אני לא טועה השבוע שמעתי ברדיו על חולה המקבלת שאת כטיפול משלים לאסטמה. העניין מצריך אישור של מנהל בית החולים הפסיכיאטיר באר יעקב (אם אני לא טועה).

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שימוש במריחואנה או גראס -

star
    24/01/2009

עד כמה שאני יודעת בתור חולת מיאסטניה ולופוס
    בלופוס יש חולים עם כאבי פרקים שמקבלים אישור להחזיק ולהשתמש בחומר וזה אחרי שכל התרופות נגד כאבים כבר לא עוזרות.
    ולצערי פגשתי באשפוז במחלקה נוירולוגית חולה עם מיאסטניה שהייתה בהתקף בגלל שימוש בגראס ושתתה במשך תקופה הרבה אלכוהול.
    אז לא נראה לי שזה מתאים למחלה שלנו
    ולפי הרפואה זה משחרר שרירים אז בכלל זה לא מתאים לחולשת שרירים שבה השרירים כבר חלשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו