מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תוסף מזון ותרופה נגד עיפות (מאירה)-משה פיק25/01/2009
שלום לכולם,
מאירה שאלה אותי שתי שאלות שאיני יודע בוודאות על מה מדובר ולכן אני מפנה את השאלות לכלל החברים בתקווה שמישהו יודע במה מדובר.
אם לא נקבל תשובה, אבקש ממאירה לברר את העניין אצל ד"ר מוסברג (רבין / בלינסון).
הרי השאלות לפניכם:
*********************************************************************************
למשה היקר בוקר טוב
קבלתי את הרשימה כל הכבוד על היוזמה הברוכה, תודה רבה.
רציתי לדעת באם שמעת על תוסף מזון לחולי MG שמשיגים אותה בין היתר (שמעתי באינטרנט) הרופאה ד'ר מוסמברג סיפרה לי אבל לצערי שכחתי את השם של התוסף מזון.
כמו כן סיפרה לי על איזו תרופה חדשה נגד עייפות ותשישות שרק נכנסה לסל גם את שם התרופה אינני זוכרת – ההייתי כל כך עייפה אחרי הטיפול של פלזמה פרזיס שלא רשמתי .
באם לא שמעת אנא שאל בפורום את החולים.
בתודה מראש
מאירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תרופה נגד עייפות -
ערן משה25/01/2009התרופה נקראת פרוביג'יל, ניתנת כטיפול לתסמונת העיפות הכרונית אושרה בסל האחרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאינפורמציה על תוסף המזון (מאירה) -
משה פיק28/01/2009שלום לכולם,
לאחר שמאירה שאלה שוב את ד"ר מוסברג על תוסף המזון שהיא הזכירה בשיחתם היא עדכנה אותי בשם תוסף המזון :
"השם הוא INTRA , היא אמרה לי לבדוק באיטרנט כיצד משווקים אותה.
זה כמה בקבוקים לכמה חודשים והיא עולה 600 שקל .
האם למישהו יש איזו שהיא אינפורמציה להוסף על התוסף המדובר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשלום -
תהלה31/01/2009שלום לכולם,
שמעתי על ה INTRA מחולת מיאסטניה שמשתמשת בזה והיא מרגישה שזה העמיד אותה על הרגליים. קראתי על זה באינטרנט אבל פחדתי לקחת - מה שיכול לעזור עלול גם להזיק ואם אין דרך מבוקרת לדעת מה יעילות התרופה איני רוצה לנסות אותה.
רפואה שלמה לכולם!
תהלה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהINTRA -
גזית מאירה05/02/2009תהלה בוקר
האם את מכירה בשם את הגברת שהשתמשה ב תוסף מזון הזה
אולי תאמרי לי אני מחפשת את הסוכן של ה - INTRA
אתמול בבלינסון בבנק הדם נאמר לי שהיה שם סוכן אבל לא זכרו את שמו
[email protected]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)
.jpg)
.jpg)