לדוד -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדוד -
    ריחאן
    06/02/2009

אני קראתי שאתה בן 17 אני רוצה להודיע לך שאני בת 19 וחולה מזה 6 שנים ויש לי מיסתניה קשה עברתי וסבלתי וסובלת הרבה למרות הטיפולים והתרופות שמקבלת באופן קבוע ורק לפני 3 ימים השתחררתי מבית חולים מאשפוז שנמשך שבועיים בשל החמרה לא רוצה לסבר יותר כי חלשה מאד ןלא מצליחה להקליד אבל בכל זאת יש לי תקווה מאד גדולה שמצבי ישתפר

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוד -

הוספת תגובה

• לריחאן, ולכולנו.

דוד
    06/02/2009

אני חולה סביבות ה-7 שנים לערך. בתחילת הדרך היא הייתה אכן קשה, ואף היו תקופות גרועות - לא פעם סחבו אותי ברחוב בגלל רגליים שפשוט "הושבתו", או שהיו מקרים בהם בקושי הלכתי וכאשר הייתי נופל ברחוב מחולשה, פשוט לא יכולתי לקום, גם לא בעזרת הידיים או מעקות במידה והיו לידי. העלייה במדרגות בביתי הקודם הייתה סיוט, לא שירידה בהן הייתה תענוג - גרועה כמעט באותה המידה עם בעיית נפילה קשה בהרבה. מישהו היה חייב להרים אותי וגם אז הייתי נופל בשנית. [זה קרה לי בעבר במעבר חצייה...] אולם היום, מצבי טוב בהרבה. אני יכול לרוץ, לטייל טיולים כמעט כשל מטיבי לכת [כמובן בקצב שלי], ולהינות ממה שאני עושה. אינני אומר שהמחלה אינה מפריעה או מקשה. היא אכן כזו. מה שאני בא לומר הוא שכפי שאת וודאי מכירה את המחלה, מדובר בה בתקופות, ולעיתים גם ימים בודדים ואף יום אחד, בהם המצב משתנה מקצה לקצה, כך שבמחלה שלנו כאשר את בתחתית תמיד תוכלי לדעת שתעלי והמצב ישתפר בסופו של דבר, ותודה לאל המחלה איננה חד סיטרית. אני שמח שהשתחררת מבית החולים, בנוגע למצב הפיזי אין מאומה לעשות פרט לטיפולים הנורמטיביים. מה כן יש בכוחנו לעשות ? תקווה וידיעה כי המצב הרע עוד ישתפר הם הנשק שלנו. בהצלחה לכולכם - ותרגישו טוב !

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לדוד-

ערן משה
    07/02/2009

מה שאתה עושה הוא הדבר הטוב ביותר- טייל, רוץ ותהנה בימים שאתה יכול ובקצב שלך ונוח כשקשה. חזק ואמץ

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו