לדוד ולכולם -

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לדוד ולכולם -
    ריחאן
    06/02/2009

דוד מה אתה אומר אם אני אגיד לך שאני נעזרת בכסא גלגלים בשל המיסתניה ומוגבלת בניידות מה אתה אומר אם אני אגיד לך שהונשמתי 6 ]עמים בטיפול נמרצ בשל קוצר נשימה אם אני רוצה לסבר לך על תהליך המחלה שלי אני לא מסיימת אבל בכל זאת יש לי תקווה שהמצב ישתפר ואני מחכה שתמברותסיתים בדם יעלו כדי שאוכל לקבל אימוראן
    בא לי לעלןת למדרגות וללכת ללא עזרה ןללא תמיכה כל פעילןת יום יומית צריכה עזרה

יש לי תקוווווווווה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לדוד ולכולם -

הוספת תגובה

• לריחאן-

ערן משה
    07/02/2009

לצערי באם אושפזת כ"כ הרבה פעמים והונשמת בטיפול נמרץ, כמו שמשה כתב לך פעם, לדעתי את לא מטופלת נכון, יש מכשירים תומכי נשימה לשימוש ביתי מה שימנע ממך להגיע למצב של אשפוז בטיפול נמרץ והנשמה מיותרת, אני משתמש באחד כזה ואם הוא לא היה מזמן הייתי מונשם עם טרכיאוסטומי (חור בגרון), אז את צריכה רופא ריאות טוב שמבין בטיפול במכשירי הנשמה ביתיים, הנשמה בטיפול נמרץ ואשפוז שם, הוא לא דבר בריא לגוף, למעט הסטרס בו הגוף נתון בזמן האשפוז, בטיפול נמרץ יש אפשרות הגבוהה ביותר להדבקות בחיידקים אלימים, אז חבל לסכן את עצמך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו